Havarované auto na dálnici Petersburg-Priozersk-Sortavala (20. listopadu 2021)

Havarované auto na dálnici Petersburg-Priozersk-Sortavala (20. listopadu 2021) | foto: vk.com/spb_today

Překvapení při bouračce na dálnici. Z auta v Rusku vypadla mrtvola

  • 109
Při nehodě na dálnici Sortavala v Leningradské oblasti kousek od Petrohradu vypadla z kufru auta mrtvola muže. Kromě těla byly v autě ještě dvě lopaty, pytle a lano. Účastníci se snažili od nehody utéct.

Vše se odehrálo brzy ráno okolo 4. hodiny na 25. kilometru dálnice Petersburg-Priozersk-Sortavala. Auto značky Mitsubishi Galant vletělo do svodidel, načež z kufru vozidla vypadlo tělo muže s podříznutým hrdlem.

Přítomní svědci uvedli, že po nehodě z auta vyběhl řidič a jeho dva spolujezdci a zmizeli v lese. Policii se je následně podařilo vypátrat a zadržet.

Zpravodajský web 78.ru uvádí, že zesnulým je padesátiletý Arkadi Kazinyan z Jerevanu, který vlastnil obchod s pneumatikami. 

Podle předběžných informací všichni večer před nehodou popíjeli v garážovém družstvu v Petrohradu, následně mezi nimi došlo k hádce, při které jeden z podezřelých ubodal podnikatele a garáž zapálil.

Po incidentu se společně rozhodli mrtvolu odvézt do lesa a tam ji pohřbít. Ještě opilý řidič však nezvládl řízení a způsobil nehodu, při které zesnulý vypadl z kufru auta. Majitelem vozu je podle policie 57letý obyvatel regionu Orenburg. 

Zadržené osoby nyní vyslýchají policisté a zahájili jejich trestní stíhání za vraždu. 


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video