Diskuze

USA rozjely diplomatickou ofenzivu ve Střední Asii. Blinken je v Kazachstánu

Americký ministr zahraničí Antony Blinken v úterý přiletěl na svou první návštěvu Kazachstánu. Na programu má setkání s prezidentem Kasymem-Žomartem Tokajevem i představiteli dalších bývalých sovětských republik. Z Kazachstánu Blinken zamíří do Uzbekistánu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PG

P65e81t83e62r 67G79l61o36s

1. 3. 2023 9:16

Tak krajiny ako Kazachstán, Uzbekistán, Kyrgyzstán, Tádžikistán a Turkmenistán našli odvahu aspoň čiastočne sa odpútať od závislosti na Moskve, ale za to niektoré africké štáty tomu istému Rusku otvárajú náruč.

Človek je tvor nepoučiteľný.

0 0
možnosti
LF
MU

"Padouch nebo hrdina, všichni jsme jedna rodina"

Ještě nedávno byl Tokajev despotickým zločincem potlačujícím demonstrace a falšujícím volby. Nyní bude naším přítelem z přátel největších. Ale co. Když se můžeme bratříčkovat se Saúdy, tak již s každým.

4 3
možnosti
JV

Jak jste přišel na formulaci "přátel největších"? Povídejte, nestyďte se.

2 1
možnosti
MU

The Emperor protects! R^

0 0
možnosti
RM

Bezva. Dále by mohl povzbudit Moldavsko, Čečensko, Abcházii, Jižní Osetii, Jakutsko a Východní Karélii.

10 1
možnosti
JP

Rusko svým naprosto idiotským krokem přichází kompletně o vliv v oblasti. Jaderné zbraně ve svém okolí nasadit nemůže a o konvenční sílu přišlo během nesmyslného pokusu o nastolení svého řádu na Ukrajině. Přitom stačilo, aby si Putin zahrál civilizaci, aby přišel na to jak šílený nápad je obsadit stát, s třetinou obyvatelstva své vlastní země. I kdyby se mu to podařilo, nepokoje z toho vyplývající by absolutně eliminovali jakýkoliv zisk. Stačí se podívat na časovanou bombu v podobě Čečenska, daleko menšího státu, který čeká na svou příležitost, která se blíží.

17 0
možnosti
SR

Oni sú ale takí hlupáci, že sú schopní použiť jadrové bomby aj v ich okolí :D

2 3
možnosti
PK

game of thrones live

7 0
možnosti