ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Profimedia.cz

Policisté našli na břehu Rýna tělo čtyřleté dívky. Pohřešovala se pět dní

  • 3
Francouzská policie v úterý oznámila, že nedaleko Štrasburku našla tělo čtyřleté dívky, která se už pět dní pohřešovala. Nehoda, od které byla dívka nezvěstná, se stala na řece Rýn, když se se čtyřmi lidmi převrátil nafukovací člun. Nehoda si vyžádala celkem čtyři oběti, včetně člověka, který se pokoušel o jejich záchranu.

Informovala o tom agentura AFP. Nehoda se odehrála v místě, které je označeno jako zakázaná zóna.

Nafukovací člun se čtyřmi lidmi - dvěma dospělými a dvěma dětmi - se převrátil ve čtvrtek na Rýnu nedaleko francouzského Gerstheimu. Utonuli přitom devětadvacetiletý muž a šestiletá dívka, kteří se plavili přímo ve člunu, a jeden dvaadvacetiletý muž, který skočil z břehu do řeky, aby jim pomohl.

Tělo čtyřleté dívky z člunu, která se od nehoda pohřešovala, se nyní našlo na německém břehu Rýna. Podle AFP ji již identifikovali její rodiče. Jeden dospělý z člunu čtvrteční neštěstí přežil.

Skupina z německého města Offenburg, která vyrazila minulý čtvrtek na projížďku, se v době převrácení člunu pohybovala místech, kde je plavba loděk zakázaná, informovala agentura AFP.

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video