Diskuze

Shodili z trajektu do vody opozdilce, ten se utopil. Řecký ministr odstoupil

Řecký ministr lodní dopravy Miltiadis Varvitsiotis v pondělí rezignoval kvůli aféře kolem smrti muže v přístavu u Atén. Šestatřicetiletý Antonis Karjotis se minulý týden pokoušel nastoupit na odplouvající trajekt, jeho posádka ho ale shodila do vody a muž utonul. Jeden z členů posádky čelí obvinění ze zabití.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

E11m33i80l 51M10i20n16á93ř

12. 9. 2023 15:36

A teď si vemte, že by tam ta kamera nebyla. Jak by to dopadlo? Samozřejmě, že tam spadl sám. Ani ten svědek na kole by to nezvrátil.

Protože zapírání vás vyviní ze všeho, tak se podle toho hajzlíci chovají. A teď budeme všichni hlídaní kamerami? Co nám zbývá? Když si nedokážeme vychovat ani děcka, tak všichni ztratíme část svobody. Budeme všichni hlídaní jako kriminálníci! Takhle to začíná! Lidi neblbněte! Udržujte si pořádek ve své ulici, komunikujte se sousedy. Jestli se vzdáte svobody za to, že vám nějaký Adolf slíbí, že udrží pořádek,...

0 1
možnosti
TR

Může mi někdo vysvětlit proč byla celou dobu rampa dole a loď klidně vyrazila ode břehu?

0 0
možnosti
VZ

Protože lenost a šlendrián. Co jsem zatím měl možnost trajektem jet nebo sledovat jeho odjezd, tak se vždy prvně zvedala a zajišťovala rampa. Pak se uvolnila lana, pokud byla loď vyvázaná a teprve pak následovalo odplutí. Že by loď drbala rampou molo jsem snad neviděl nikdy.

0 0
možnosti
PJ

znate to prislovi:

Kdo pozde chodi, sam sobe skodi...

0 6
možnosti
MP

A prisel pozde? ja zrovna minuly tyden prisel na trajekt vcas, podle intrukci...a rampa uz byla nahore, takze jsem si mohl tak akorat zanadavat na lenive a neschopne "francouze" a jit si koupit listek na dalsi trajekt

2 0
možnosti
Foto

Na všech trajektech, na nichž jsem zatím jel (Itálie/Francie/Chorvatsko), nejdříve zvedli rampu a teprve po ukotvení v zavřené poloze loď vyplula. V tom Řecku mají zajímavé zvyky ... .

6 1
možnosti
MS

To jejich jednání je tak hnusné, že ve mně probouzí nejtemnější primitivní pomstychtivost: Oko za oko, zub za zub, krev za krev – tomu blbečkovi, který ho tam strčil, by měli dlouholetý trest zpříjemňovat každotýdenním pravidelným waterboardingem ...

1 0
možnosti
MV

Nedodržování bezpečnostních standardů je vždycky problém. To se tak zjednodušují činnosti a zjednodušují, až se ucho utrhne.

2 0
možnosti

a jak za lodniky muze ministr?

3 0
možnosti
PP

On odstoupil za hloupé řeči, ne kvůli lodníkům gaunerům.

13 0
možnosti
NM

N55e71l38a 48M16a80l61á

12. 9. 2023 8:21

Odporní lidé, tohle si trest zaslouží

5 0
možnosti
PK

Kdyby uposolechl vyzvu o tom, ze nastup je ukoncen, hned napoprve, tak se mu to nestalo. Tyhle sobecke opozdilce dobre znam i z prazske MHD - rozrazeni zavirajicich se dveri, kopani do nich, vulgarni gesta na ridice/strojvedouciho....tady holt padla kosa na kamen .

1 34
možnosti
JN

Smrt si za to ale nezasloužil. Trajekty asi nejezdí tak často, jako pražská MHD.

23 0
možnosti
JK

Hmm, to není jako u nás:

Nikdy naodstúpím

Bolševická úroveň morálky se prostě nezapře .

9 7
možnosti