Diskuze

Pellegrini bude mluvit pravdu, jsme hloupý národ. Jak Slováci reagovali

Reportérky iDNES.cz se zeptaly v bratislavských ulicích kolemjdoucích na výsledek sobotní prezidentské volby, ve které zvítězil Peter Pellegrini nad Ivanem Korčokem. Voliči poraženého kandidáta si stěžují na Pellegriniho proruskost a propojení s premiérem Robertem Ficem. Naopak voliči vítěze vyzdvihli, že je „nezatáhne do války“, nebo uvedli, že Korčok podle nich „špinil ostatní“.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Slovensko je veľmi pokrokové. Máme už druhýkrát za prezidentku zvolenú ženu.

1 3
možnosti
JV

Anketa v bratislavských ulicích. Proč nebyla vyvážena dotazováním z místa, kde byl úspěšný Pellegrini?

Korčok si stěžoval, že je za válečného štváče. Jednak, také útočil na Pellegriniho, hospodářská situace a zdravotnictví jde údajně na Pellegriniho účet. Ale také se mohl přiklonit ke snaze o zastavení bojů na Ukrajině. Nikdo ho nenutil, aby bezmezně podporoval NATO a EU, potažmo přilévání oleje do válečného ohně.

3 2
možnosti
DV

D37a34v63i59d 70V65l92k

8. 4. 2024 10:11

"Pellegrin je rovný člověk a bude mluvit pravdu" tvrdí v článku paní Ivona Hmmm a proč teda nepřizná ,že je Gay,když to ví celé Slovensko a není na tom nic zlého??? Není to trochu divné?

3 3
možnosti
RD

Zeptal jste se ho?

Asi nema potrebu to hulakat do sveta jako ta banda z Pragl pride. 🤔

5 2
možnosti
JV

Pellegrini volby celkem přesvědčivě vyhrál, ale redaktoři udělali rozhovory s lidmi, kteří byli pro Korčoka v poměru 12:4. Nevím, co to dokazuje, volby už nezměníte.

6 0
možnosti
RM

Slovensko si nič iné nezaslúži! Chytrý človek sa poučí z chýb druhých, menej chytrý z chýb vlastných a ten hlúpy sa nepoučí nikdy. Aký národ, taká vláda! Prvý krát som sa hanbil, že som Slovák, keď ovce opäť a opäť zvolili súdruha Fica (napriek všetkým jeho škandálom, histórii jeho "vládnutia"-prepojeniam na podsvetie, korupciu, klamstvám, dosadzovaním nekompetentných a zdiskreditovaných ľudí do pozícií riadenia štátu, napriek protestom na námestiach...) a druhýkrát, keď teraz tí istí zvolili jeho bábku za prezidenta. Tak konečne sa mu podarilo to, o čom celú svoju kariéru sníval-mať celé Slovensko pod palcom. Teraz si môžu odsúhlasiť zákony "šité na mieru", môžu nechať zrevidovať všetky kriminálne kauzy v ktorých boli odsúdení ich kumpáni, odmeniť ich za to, že poslušne držali zatvorené ústa, oslobodiť ich pre "nedostatok" dôkazov, tí potom zažalujú štát a požiadajú o odškodné (ktoré budú platiť aj tie ovce). A vôbec by ma neprekvapilo, keby z p. Kočnera urobili policajného prezidenta, príp. ministra spravodlivosti.

2 7
možnosti
MM

Na druhou stranu je to dobré. Pokud nedejbože Ukrajina prohraje a Rusko ji zcela pohltí. Putin bude hledat nové nárazníkové pásmo, kde budou vládnout mafiání, taxikáři a polohlupci co neumějí do pěti napočítat se stanou starosty největších měst.. Na to se v takovém případě bude slovensko dobře hodit... vlastně už si pomalu začínají plnit domácí úkoly...

Začínají si mrzačit média, pokračují mrzačením práva a rušením protikorupčních útvarů následovat budou policejní čistky....

No a končit se bude těmi taxikáři v hlavních funkcích na radnicích, ve státních podnicích a akciovkách... s tím už vlastně taky začali. Prvního podržtažku šoupli na hrad... další budou následovat.

Pro Česko za mě dobře... Zůstaneme za valem nechciválečníků. Jen aby to Rusákům někdo řekl... že Slováci nechcou do války. Jak budou sedět na těch tancích, rozparádění. Aby věděli / dokázali rozeznat - které slovanské bratry ještě můžou beztrestně vraždit, a které mají ušetřit protože chtějí mír.

3 4
možnosti
JV

Hezké, ale Slovensko jako nárazníkové pásmo fungovat nemůže prostě proto, že je členem NATO.

3 0
možnosti
PF

Je to silnej mandát, 7 procent je jasný rozdíl, hlavně že už nejsme jeden stát.

3 2
možnosti
MZ

Výsledek je nejtěsnější v historii.

1 1
možnosti

Jsem zvedav, kdy se naplni ty reci chcimiru, ze nas Pavel zatahne do valky... Zatim mu to moc nejde.

9 5
možnosti
JI

Slovensko má 8 krajů. Ve všech slovenských krajích vyhrál Pelle, jen v Bratislavském kraji Korčok. Kde asi Korčokoví soudruzi udělali chybu?

Korčok si například zavolal na pomoc i herce, ale samozřejmě z Bratislavy.

Nechci tvrdit, že kdyby povolal herce z jiných koutů Slovenska, že by to dopadlo jinak, ale ta zahleděnost Bratislavčanů do sebe tam asi trošku je, je to cítit.

7 7
možnosti
RG

Na Slovensku opět prohrála opozice podporující Korčoka. Ten s podporou Matoviče, Šimečky, Hegera a snad i Čaputové neměl u normálních lidí šanci. Tu měl jen u bratislavské kavárny, či umělců a to je málo.

7 12
možnosti

Z reakci lidi je videt, jak jsou to hloupe a naivni, lehce manipulovatelne ovce...

5 3
možnosti