Diskuze

Rasista hodil na italskou ministryni afrického původu banány

Rozhořčené reakce italských politiků vyvolal incident, kdy na italskou černošskou ministryni Cécile Kyengeovou během politického mítinku někdo hodil banány. Není to totiž poprvé, co se Kyengeová stala terčem nevybíravých rasistických komentářů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Jak ví že to byl rasista, když se po něm pátrá? Třeba to byl zelinář!

2 0
možnosti
Foto

Je dost neuveritelne, co se clovek v komentarich na clanek o rasismu muze docist ... a pak pry ze Cesi nejsou rasisti ! Jdu jinam.

1 1
možnosti
DC

Nechal bych signore Calderoliho chvilinku sloužit v české vládě, možná, že by si to s tou xenofobií a rasismem rychle rozmyslel... a když ne, bylo by směšné pozorovat, jak hlásnou troubou českých xenofobů je cizák.

0 3
možnosti
PK
LV
PO

"Jaký je rozdíl mezi obilím a černochem? Žádný. Obé je třeba vymlátit"

"Takový je černoch: vyvedete ho z díry v lese, postavíte mu města a železnici, dáte civilizaci - a on vás okrade, znásilní, zabije."

"Jako vhodné řešení se proto jeví deportace černochů z Evropy... Slušní lidé se kvůli černochům bojí na ulici, mají strach o své děti a jsou již unaveni z toho, že ze svých peněz, které vydělávají poctivou prací, musí živit tisíce černých nemakačenků, povalečů, zlodějů a kriminálníků. Zkrátka máme dost toho, že musíme živit černošskou verbež"

-

HAHAHA, to jsem ale vtipálek, že? Napíše o mně iDNES také zábavný článek jako o tom mamlasovi, co tohle napsal o Češích?

6 2
možnosti
PD

Ale to víte, že vám Idnes něco napíše. Třeba že příspěvek nepatří do slušné a kultivované diskuze.

0 1
možnosti
SP

Zvláštní. Hodit po ní rajče, tak to nikomu nevadí, ale banán... 8-o

5 1
možnosti
AZ

Také bych nechtěl černou ministryni :-)

6 2
možnosti
Foto

I91v74a44n 92M13a37r72e88k

28. 7. 2013 20:55

No já bych zase nechtěl ty kteří se tam (až na opravdu pár vyjímek) drželi a drží a tomuto státu z velké  části jen škodí myslíc při tom jen a jen na vlastní prospěch a požitky ! Rv

2 0
možnosti

Stále je lepší být rasista - tj. preferovat vlastní rasu, než škodit vlastní rase v nějakém multikulturním poblouznění.

29 3
možnosti