Diskuze

Rakety z Libanonu jsou naplněním íránské hrozby, napsal Haarec

Rakety, které dnes ráno přilétly na Izrael z jihu Libanonu, jsou naplněním íránské hrozby. Napsal to izraelský deník Haarec. Ten tvrdí, že ještě před začátkem nynější izraelské ofenzivy v pásmu Gazy volal íránský ministr zahraničí Mottakí svým evropským protějškům a varoval, že pokud židovský stát zaútočí, bude čelit otevření "dalších front".
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Slaine55

9. 1. 2009 9:05
Vúdci z tepla domovů planují sebevraždy těch druhých...

To je ubohost největšího kalibru. Tak ať jdou a odpálí se sami. Ať vemou do ruky kvér a jdou sami do boje! Je to ekl! Olej do ohně lijou hlavně vykladači bludů z myšima prochcanýho cáru papíru. To jsou všechna náboženství. Včetně víry v Krista. Pan šejk tenkrát prodal půdu Židům bez ohledu, že tam někdo žil a víc neřešil. Z těchto chudáků se stali bezzemci a od té doby bloudí světem stejně jako Židé. Jedou v tom na stejno. Není mezi nimi rozdíl.

0 0
možnosti

Slaine55

9. 1. 2009 9:09
Jaký je mezi Izraelci a Plestinci rozdíl?

Jeden jediný a to ten, že v palestině jsou vůdci fanatiků, kteří si nevidí na špičku nosu a nechápou, že se svět nemůže obrátit zpět o 150 let.  Jsou možná vzdělaní v Koránu, ale ten si stejně vysvětlují pro svou potřebu. Z básničky si také může každý odněst co chce a autor jí vlastně ani nic nemusel myslet...

0 0
možnosti