Diskuze

Hlavní Pulitzerovu cenu má The Washington Post. List odkryl selhání v Kongresu

Letošní hlavní Pulitzerovu cenu za novinářskou práci, která je udělována za veřejnou službu, dostal list The Washington Post za zpravodajství kolem nepokojů v sídle Kongresu z loňského ledna. Zvláštní uznání dostali novináři působící na Ukrajině, kteří informují o vývoji ruské invaze.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

tak se hoši, co spolu mluví, poplácali po ramenou a ocenili. Jsem zvědav, zda příští rok dostane cenu i NY Post za odhalení kauzy Huntera Bidena, kterou všichni ostatní, včetně teď oceněného WP, usilovně ignorovali či rovnou označovali za dezinfo a konspiraci, aby to letos na jaře s ostudou uznali jako fakt

4 1
možnosti

Je pekne, ze porad jeste existuje krom propagandy i skutecna novinova zurnalistika. Doufejme, ze to tak vydrzi, jelikoz zaplava lakavych dezinformaci je nekonecna, a lacine vytvoritelna i siritelna. Na druhou stranu neco odhalit, rozebrat, potvrdit vyzaduje mnohem vetsi usili. A je nutne doufat, ze to ctenari budou dal financovat, jelikoz jinak bude spolecnost vydana napospas charismatickycm lharum. Takze bravo vsem tem novinam a novinarum.

1 2
možnosti

Vysvětlil už Washington Post proč strážní odstraňovali zátarasy a pouštěli demonstranty záměrně dovnitř?

7 2
možnosti

Proč by to měl vysvětlovat WP?

Vy už přece víte, z nějakých záhadných zdrojů, že za tím musí být Demokraté, - či se mýlím?

3 3
možnosti

Washington Post je ten největší odpad mezi americkými médii.

8 4
možnosti

To byde zase kvikotu od ruských trollov, rasistov čo nenávidia BLM a ostatných zakomplexovancov :P

2 6
možnosti

Bohužel se s tím svezou i ruští trolové, ale tzv. útok na kapitol byl připravený demokratickou správou města tak, aby se demonstranti dostali dovnitř.

4 2
možnosti