Diskuze

Převoz těl z Egypta je připraven, muži však policie zabavila pas

Návratu muže, kterému zemřely v egyptské Hurghadě žena s dcerou, brání už pouze probíhající vyšetřování. Informovala o tom pojišťovna, která se o muže stará. Z Egypta ve čtvrtek naopak odjíždí český lékař Petr Kolouch, který v Hurghadě zajišťoval preventivní vyšetření ostatním účastníkům zájezdu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Buh vi co se tam stalo. Otravu jidlem jsem mel v 3x v Nepalu a 1x v Indii a dovedu si predstavit, ze na to clovek muze rychle umrit. Jinak jsem se dival na Tripadvisor a ten hotel nema dobre recenze. Hodne lidi si tam stezuje na to, ze jidlo bylo hodne spatne a meli problemy s zaludkem. Dokonce tam nekdo pise, ze i samotni zamestnanci hotelu, kteri se stravuji v jidelne maji problemy.

2 0
možnosti

Se divím, že pisálkové ještě nevyčmuchali na kolik ty dvě byly pojištěné. Tam hledejte motiv a pachatele.

0 1
možnosti

Tak doktor musí udělat ohledání těla. Pokud neshledá příznaky násilné smrti a je to v tak pokročilém věku, případně to je ošetřující lékař a znal babiččin zdravotní stav, pak není důvod zahajovat nějaké šetření. To je normální.

0 0
možnosti

A tohle pod Slavomíra Beneše. Bože, tady to zase dneska "funguje".

0 0
možnosti

Myslím že právě proto, že jim jde o peníze z turismu, to budou chtít vyšetřit důkladně.

0 0
možnosti

Patřilo pod Milana Radka, zase to hapruje.

0 0
možnosti

Otec byl toho večera podivně neklidný...

2 3
možnosti

poněkud neklidný

2 0
možnosti

T83o12m 61C11v50a24c49h

1. 8. 2013 20:38

A co když byl jed v pití?A nějaký fanatický zaměstnanec si splnil fatvu?

0 5
možnosti

Je naprosto logické, že tomu otci zabavila tamní policie pas. Důvodně podezřelý asi není, to by nebyl na svobodě. Ale do výsledků pitvy a ostatních rozborů podezřelý být už z principu musí. Je to základní policejní premisa - dokud u náhlého úmrtí není prokázán jeho důvod, je nutné ho považovat za vraždu.

2 0
možnosti

mozna ze je hodne podezrely, ale i u muslimu jde o prachy z turismu, pas mu vzali jelikoz musi ale nechavaji bez dozoru protoze doufaji ze plachne pokud se na neco prijde,at si to Cesi vyresi sami. A doma uz nedaji asi na nejake nalady, jako "to urcite udelali muslimove", s cimz mozna pocital, ale nebudou ho soudit diskutujici ale nejdrive to vysetri odbornici, tak si pockejme

1 2
možnosti

připomíná mi to diskuse kolem ztracené (zavražděné) Aničky z Prahy. Taky spousta diskutérů hned věděla, že to udělal její otec, protože se v té televizi "tak nějak divně tvářil" a jim se na něm "něco nezdálo". Mně naopak jeho reakce, že nevolá recepci, ale běží k sousedům, připadá docela přiměřená, (v šoku člověk nejedná racionálně),a že holćicka spala s rukama za hlavou, (což podle egypt. lékaře není spací poloha) je docela normální. Takhle děti přece spí už od miminek a může jim to vydržet klidně hodně dlouho, to není žádná nenormální poloha na spánek. A matka spala s páskou přes oči - no jasně, když se chlap díval na televizi a ji ruśilo světlo. To jsou přece všechno tak debilní (a zbytečný) dedukce. ...a jeśtě navíc od obslužného personálu, kdy to nemá žádnou relevanci:-(

7 6
možnosti

a ze kdyz jim bylo celej den velmi spatne a on neudelal vubec nic vam prijde taky normalni???

4 4
možnosti

kolik muze dostat v Egypte za vrazdu??

1 0
možnosti
Foto

Obávám se , že pobyt v Egyptě se  mu prodlouží na  několik dlouhých let.

1 4
možnosti

asi ne, chteji se ho zbavit jako horke brambory, dnesni vlada nejsou fanatici a nechteji si skodit necim takovym, proto ho nechavaji bez  dozoru, ono jde plachnout i bez pasu.

0 0
možnosti