Letěl si přes celý svět pro kulku. Odvrženého nápadníka postřelila matka

  • 17
Třináct a půl tisíce kilometrů urazil pětadvacetiletý muž z Nového Zélandu, aby si vyrovnal účty se 14letou Američankou, se kterou se seznámil na internetu a která s ním nechtěla nic mít. Když se snažil vlámat do jejího domu, její matka ho postřelila.

Pětadvacetiletý Troy George Skinner strávil na cestě do Goochlandu ve Virginii dva dny, píše server People.com. 

Z Nového Zélandu letěl nejdříve do Austrálie, pak do Los Angeles a Washingtonu, odkud autobusem odjel do Richmondu. Posledních 30 kilometrů z hlavního města Virginie do Goochlandu se podle svého tvrzení dostal stopem.

Cestou k domu se ještě zastavil v supermarketu, kde si koupil lepicí pásku a nůž. V domě zastihl matku, která mu ale odmítla otevřít. Skinner se přes její varování, že má střelnou zbraň, rozhodl dostat dovnitř násilím. Rozbil skleněnou výplň dveří a prostrčil ruku dovnitř, aby dveře otevřel. Matka po Skinnerovi vystřelila a zasáhla ho do krku.

Skinnera, jehož život není ohrožen, se policie chystá obvinit z ozbrojeného vloupání a se záměrem spáchat závažný zločin. Případ prověřuje také Federální úřad pro vyšetřování (FBI), který zjišťuje, zda je s ohledem na Skinnerův kontakt s dítětem možné vznést i federální obvinění.

Goochland, Virginie

Goochland, Virginie

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video