(ilustrační snímek)

(ilustrační snímek) | foto: Reuters

Migranti sexuálně napadali dvě německé dívky. Zaútočili i na kolemjdoucího

  • 1152
Skupina přistěhovalců z Blízkého východu sexuálně napadla dvě dívky v západoněmeckém Pforzheimu. Migranti zaútočili i na kolemjdoucího, který se mladých žen zastal. Policie šestici násilníků dopadla. Nyní shání svědky události, včetně napadeného muže.

Útočníci původem z Íránu, Sýrie a Afghánistánu obklopili v pátek večer dívky ve věku 17 a 18 let na Leopoldově náměstí v centru města. Nejprve je slovně uráželi, pak se 14letý Íránec pokusil jedné z nich sáhnout na hýždě, upozornil web listu Bild.

Dívky se daly na útěk, ale muži je dohnali a napadávali znovu. Snažili se je zatlačit někam do kouta, aby neměly už kam ustoupit.

Policii se podařilo pachatele vystopovat a zjistit, že kromě 14letého chlapce z Íránu tvořili skupinu muži ze Sýrie a z Afghánistánu ve věku od 19 do 31 let. Migranti se podle médií chovali poměrně agresivně i k mužům zákona.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video