Diskuze

Na mostě mezi Kanadou a USA vybuchlo auto, terorismus úřady vyloučily

Dva lidé ve středu odpoledne zahynuli při explozi vozidla na mostě Rainbow Bridge spojujícím Spojené státy a Kanadu, příslušník pohraniční stráže utrpěl zranění, píše agentura Reuters. Americké úřady nejprve incident vyšetřovaly jako terorismus, zatím nic však nenasvědčuje tomu, že by se skutečně o teroristický útok jednalo, uvedla následně newyorská guvernérka Kathy Hochulová.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Nojo..... Le Blanc spolecne se silenym Mayorkasem.... To je ta spravna parta Hic na potirani smysleneho terorismu.

0 0
možnosti
IS

Současné zprávy hlásí úplně něco jiného. Auto prý jelo od kasina, nejdříve najelo na okraj chodníku, vylétlo do vzduchu a narazilo do betonové zábrany u hraničního přechodu v obrovské rychlosti. Svědek řekl, že neslyšel výbuch, jiní tvrdí, že následoval hlasitý výbuch, oheň a hustý černý kouř. Uvnitř vozu muž a žena středních let, z auta moc nezbylo. Kdo původně uvedl výbušniny uvnitř není jisté. Situace dále vyšetřuje FBI ve spolupráci s policií, lidé v autě prý byli místní. Z prvních zpráv je jasné, že někdo popustil uzdu fantazii, vysvětlení je možná méně exotické avšak v dnešním světě rychlých informací může být všechno jinak. Faktem však je, že bezpečnostní složky jsou nervozní, zejména na hranicích, jak uvedl Border Partol za tento rok dopadli na severní (kanadské) hranici více nelegálních cizinců než za posledních 10 let dohromady. Proto se není co divit i takovým zprávám. Američané jsou velmi znervozněni několikaletým přílivem milionů lidí, o kterých nic nevíme.

0 3
možnosti
EL

Ono ani tak nevybuchlo na mostě, podle posledních zpráv jelo z USA směrem do Kanady a vybuchlo ještě na americké celnici, na most tedy nedojelo.

2 0
možnosti
IS

Co dělalo auto naložené výbušninami na cestě ke kanadské hranici a kdo byli ti dva, kteří v něm zůstali? Žeby důsledek otevřených hranic a neomezené ilegální imigrace díky Bidenovi? Toť otázka pro FBI, doufejme, že se dozvíme pravdu.

0 4
možnosti
Foto

nooooooo,moc bych za to nedal !!!!!!!!!!

0 1
možnosti
MZ
Foto

nooooo,moc bych za to nedal !!!!!!!!!!!!!!

1 1
možnosti