Diskuze

Trump chce vládnout dalších 12 let. A nežertuje, varuje jeho exprávník Cohen

Pokud současný americký prezident Donald Trump znovu vyhraje volby, už od první chvíle bude přemýšlet, jak by mohl získat i neústavní třetí a čtvrtý mandát. Alespoň před tím varuje jeho někdejší osobní právník Michael Cohen, který si odpykává trest za zločiny, které v době svého působení u Trumpa spáchal. Ve své nové knize také popisuje prezidenta jako rasistu, mafiána a „vůdce sekty“.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP
AP

Tak takový článek bych čekal od Sputniku, Blesku nebo Hálo novin. V USA je jediná jistota a to je ústava. To by ani republikáni nepodpořili.

0 0
možnosti
LN

L22i82b32o92r 17N32o27v47á97k

14. 9. 2020 19:24

Druhý díl by mohl napsat o hulvátovi z Řeporyjí.

0 0
možnosti
PH

P84e16t84r 94H80l23a90d80í71k

14. 9. 2020 11:38

proti Trumpovská masírka jede :D

a Biden je čistý jako lilije :D :D :D

idnes, trochu té vyváženosti by to chtělo ...

2 2
možnosti
PH

trumpova administrativa se chová jako naši komanči před sametem a jako babišpřed volbama ...citace...- Michael Caputo, bývalý činitel Trumpovy volební kampaně, který je nyní mluvčím amerického ministerstva zdravotnictví, usiloval o cenzuru klíčových analýz o koronavirové pandemii. V některých případech si otevřeně stěžoval, že tyto analýzy "ochromí prezidentovy optimistické informace o pandemii". Snažil se zastavit "skryté zlovolné motivy Center pro kontrolu infekčních chorob (CDC)".

1 4
možnosti
PH

když se zde napíše o Trumpovi jasně ověřitelná pravda a poskytnou se fakta...tak proruská diskusní mašinérie začne okamžitě, jak jeden troll, spílat iDnesu do rudého práva...přitom se téměř vždy jedná o přímé citace páně Trumpa, nebo o citace jeho podřízených služebníčků, nebo proruských poradců a mluvčích...

1 4
možnosti

Ty jsi takový typický neostalinista.

0 0
možnosti
SW

Klasicky radobydiktator. Prece se nebude obtezovat nejakymi pravidly.

2 4
možnosti
Foto

Koukám že místním Neoliberálům a Neomarxistům může prasknout žilka a dále by chtěli svými Bohulibými úmysly vydláždit ostatním cestu do socialistického pekla - a nenechají toho dokud nebudeme mít všichni stejný,,kulový".

6 2
možnosti
ID

At uz volby dopadnou jakkoliv, stejne vypuknou nasilnosti tech nespokojeych. USA maji seriozne naslapnuto na obcanskou valku..

5 0
možnosti
VS

Tak ta uz tam docela solidne jede. Akorat, ze jeste neni uplne horka. Ale demofasisti se budou snazit, sec budou moci.

2 2
možnosti
MP

Naposled to Trumpollini rekl VCERA.

“And 52 days from now we're going to win Nevada, and we're gonna win four more years in the White House, And then after that, we'll negotiate, right? Because we're probably — based on the way we were treated — we are probably entitled to another four after that."

2 1
možnosti
MP

Preklad, pro ruske troly:

A za 52 dni vyhrajeme Nevadu a vyhrajeme dalsi 4 roky v Bilem dome. A po tom budeme vyjednavat, spravne? Protoze pravdepodobne, na zaklade toho jak s nami bylo zachazeno, pravdepodobne mame narok na dalsi 4 roky po tom.

(Doslovny preklad blaboleni Antikrista)

2 2
možnosti