Diskuze

Londýnské policii vládnou rasismus, sexismus a homofobie, ukázalo šetření

Londýnská policie je jako instituce rasistická, misogynní a homofobní. Vyplývá to z výsledků v úterý zveřejněného nezávislého šetření, podle kterého policie v britské metropoli zklamala ženy a děti, které má chránit. Není schopná řešit obvinění a přestupky svých členů a potřebuje výraznou reformu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Politici aj polícia dlhodobo kryjú skupinové znásilňovanie maloletých dievčat. Toto je cena za politickú korektnosť

https://standard.sk/321902/politici-aj-policia-dlhodobo-kryju-skupinove-znasilnovanie-maloletych-dievcat-toto-je-cena-za-politicku-korektnost/

isíce, najmä bielych, tínedžeriek z robotníckeho prostredia sú v britských mestách dlhodobo a systematicky skupinovo znásilňované pakistanskými groomingovými gangmi. Kľúčovým faktorom je, že páchatelia svoje obete vnímajú ako „rasovo menejcenné“. Charlie Peters o tom informuje vo svojom videu (nižšie). Politici a polícia však v duchu woke politiky tieto zločiny utajujú, lebo nechcú byť obvinení z rasizmu. Je to neprijateľná cena za politickú korektnosť.

0 1
možnosti
MP

Správa USA o ľudských právach v SR píše o násilí voči Rómom a LGBTQI+

štátna agentúra

https://www.teraz.sk/zahranicie/sprava-usa-o-ludskych-pravach-v-sr-u/702256-clanok.html

a slovensko idú buzerovať

0 1
možnosti
LH

...a nákaza BLM a LGBTQIA+ z USA se šíří rychleji než covid...Rv

0 0
možnosti
SK

Jo jo příprava na právo šaria je nutná :-D

0 0
možnosti
DM

;-D jsem se lekl, že píšou o mě, a to o bobících:-P

1 0
možnosti
IM

I74v66o 72M69a47c88h52a49r

21. 3. 2023 12:39

V Londýně si korektní politici zlikvidují svoji policii a město ovládnou gangy.

2 0
možnosti
JO

J31i38ř74í 66O27p80l27t

21. 3. 2023 12:30

čili jsou v ní normální heterosexuální bílí samci primárně hájící zájmy své rasy a svého pohlaví. popravdě, nevím, proč by měl kdokoliv hájit zájmy jiné rasy než své, a jiného pohlaví než svého, protože nebude-li je hájit on, tak je nebude hájit nikdo. zmínění bílí heterosexuální samci jsou ohrožený druh, jeho počty momentálně dosahují 5 procent světové populace a do roku 2050 jejich počet poklesna na 2.5 procenta, a podle prognóz do roku 2200 bílá rasa zanikne úplně. určité zneklidnění zástupců bílé rasy je podle mne celkem oprávněné a pochopitelné, nepochopitelný je opak. je vážně legrační, že se bílí politici, zástupci 10 procent světové populace, zástupci rasy, která vymírá, snaží řešit světové problémy vytvořené zbývajícími 90 procenty populačně expandující černé a asijské populace, které v zásadě pramení z jejich nekontrolované porodnosti a přemnožení, např. takového co2 evropa vyprodukuje ročně asi 50 procent z objemu, který čína vyprodukuje jen při své roční výrobě betonu. bílá rasa vymírá a její bílí političtí zástupci křičí "zachraňme planetu". no, nevím jak vy, ale já jsem rád, že se roku 2200 nedožiji.

4 1
možnosti
Foto

X8-oNadpis jako by byla londýnská policie v čele podsvětí a gangsterskou organizací.

4 0
možnosti
Foto

Nedivím se, že článek není podepsaný. Kdo by se pod tohle podepsal svým jménem...

6 0
možnosti
Foto

Bez nějakých konkrétních faktů, je článek k ničemu. Nelze si udělat objektivní názor zda je pravdivý či nikoliv.

7 0
možnosti