Stráž přivádí obviněnou Alenu Zsuzsovou do jednací síně specializovaného trestního soudu v Pezinku, kde začalo za přísných bezpečnostních opatření hlavní líčení se čtveřicí obviněných v případu vraždy novináře Jána Kuciaka a jeho partnerky. (13. ledna 2020) | foto: ČTK

Chytré hodinky jako důkaz v kauze Kuciak. Pípla SMS o vraždě a změřily tep 161

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Kauza vraždy slovenského novináře Jána Kuciaka a jeho snoubenky Martiny Kušnírové ještě není uzavřena. K návratu případu před soud první instance pomohl i zdánlivě zanedbatelný fakt - tep naměřený na chytrých hodinkách jedné z obžalovaných.

Vyšetřovací spis vraždy slovenského novináře Jána Kuciaka má 25 tisíc stran. I kdybyste ho přečetli sebelíp, menší detail v něm těžko budete hledat. 

Alena Zsuzsová, obviněná ze zařízení vraždy novináře a jeho snoubenky, měla v den vraždy na ruce elektronické chytré hodinky, které měřily tep.

Zdánlivá banalita v kontextu děsivých událostí, řeknete si. Jenže právě tahle banalita teď může naprosto změnit rozsudek v nejsledovanější slovenské kauze. 

Kočner se hájí tím, že mluvili o jiné, už starší vraždě.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video