Diskuze

Kosovo o dva dny odložilo rozdávání pokut za srbské registrační značky

Kosovo o 48 hodin odložilo platnost nařízení, podle kterého mají řidiči vozidel s registračními značkami pro srbské okresy v Kosovu začít dostávat pokuty. Oznámil to premiér Albin Kurti. Opatření mělo začít platit v úterý.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 1
možnosti
LC

Nechápete tamní realitu. Ve vašem případě je z toho jenom mimoňský příspěvek do diskuse, tragédie je, když stejně ignorantští politici dělají velmocenská rozhodnutí.

2 1
možnosti

no snad je neprodaji na organy. I kdyz Thaciho uz konecne soudi.

0 0
možnosti
JS

J98o73s95e21f 80S54u77k

22. 11. 2022 9:31

Je to jen naše ostuda, že jsme to jako stát uznali.

4 0
možnosti
LC

Tehdejší ministr zahraničí Schwarzenberg veřejně prohlásil, že to vláda ČR dostala od Američanů za domácí úkol...

2 0
možnosti
LC

Kosovo je pouze loutkovým státem násilně vzniklým z vůle USA, který má z hlediska mezinárodního práva úplně stejnou legitimitu jako třeba Doněcká lidová republika. Jediným rozdílem je, že USA má na mezinárodní scéně mnohem větší váhu než Rusko, proto Kosovo na pokyn USA uznali ti američtí spojenci, kteří nemají na vlastním území problémy se separatisty. Naopak ti, kteří ho mají, Kosovo neuznávají, v EU například Španělsko, Řecko, Kypr a další, protože podle stejného vzoru by bylo možné násilně odtrhnout od libovolného státu v podstatě jakékoliv území obývané nějakou nespokojenou menšinou. Právě vznik Kosova představuje otevření Pandořiny skříňky v podobě popření principu nemožnosti násilných změn hranic v Evropě. Plody tohoto kroku nyní sklízíme na Ukrajině, protože Putin uvěřil, že je dost silný na to, aby se na Ukrajině choval jako předtím USA na Balkáně.

7 2
možnosti

osobne jsem zastance toho, ze stat je jen sluha, a pokud neslouzi dobre, tak ma jakakoli oblast pravo se od statu odtrhnout. Proto uznavam Kosovo i Krym

1 2
možnosti

jak tedy kosovo vzniklo, ja myslel, ze na zaklade etnicity a ted ctu, ze jsou tam oblasti, kde nemaji albanci vetsinu

2 0
možnosti
LC

A to ještě několik set tisíc Srbů kosovští Albánci se souhlasem NATO vyhnali...

4 0
možnosti