Diskuze

Komunisté udržují Ceaušeska naživu

Komunistický diktátor Nicolae Ceaušescu stále žije. Alespoň v srdcích obdivovatelů, kteří kvůli němu přijeli na oslavy jeho nedožitých 84. narozenin. Mýtus Caeušeska jako největšího syna rumunského národa podpořila Rumunská dělnická strana v jeho rodné obci Scorničešti. "Na jihozápad země přijely stovky jeho obdivovatelů," píše bukurešťský list Adevarul.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

raha

29. 1. 2002 20:17
Kakroci
Komancove jsou jak kakroci.Fur tu budou otravot,hold si budeme muset pockat alespon do te doby ,nez vymre posledni generace kovanych komousu.Pak snad uz nebudou obtezovat.Alespon v civilizovane Evrope.Pozor vsak na podhoubi levicovich intelektualu,jak pak asi zacinali Kaja s Vladou?Se mi zda,ze nam tu na chatu obcas nejaka ta houbicka zacina vyrustat.
0 0
možnosti

australena

29. 1. 2002 16:02
no nazdar
Doufam, ze u vas tresnickove nezacnou takhle oslavovat Klemu!
0 0
možnosti

badzus

29. 1. 2002 14:41
no...
Ještěže u nás komanči neuctívají Gottwalda. To bych asi jen tak nerozchodil!!!
0 0
možnosti

předseda

29. 1. 2002 10:52
Komunismus je náboženství...
... stejně jako jakékoliv jiné... I toto náboženství , jak vidíme i z tohoto článku, má a uctívá svoje "bohy" a "světce". Patří však do kategorie náboženství nenávisti, neboť všem, kdo toto náboženství nevyznávají a nechtějí vyznávat, hlásá nenávist a zničení, podobně jako např. fašismus, a islámský fundamentalismus... Na všechna takováto náboženství je třeba dávat velký pozor, aby se nedostala k moci, jinak pak běda "nevěřícím".
0 0
možnosti