Diskuze

Nevysvětlitelná smůla. Kohout na Filipínách zabil policistu

Policista, který na Filipínách zasahoval při nepovolených kohoutích zápasech, zemřel poté, co ho zranil jeden z opeřenců. Kohout ho zasáhl do tepny. Šéf policistů přiznává, že se nikdy s podobným případem nesetkal.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J50a17n 14K60a13n86t

2. 11. 2020 14:03

Zadna smula. Normalni kohout. Jen velmi primitivni obyvatelstvo Filipin !

1 0
možnosti
FO

Na kohouta platí zrcadlo.

0 0
možnosti
PM

P60e45t91r 94M19i29c67h11a23l

28. 10. 2020 22:41

Mně se to celé nějak nezdá. Stehenní tepna vede podél stehenní kosti na vnitřní straně. K jejímu poškození dojde až při velmi hlubokém pronikajícím zranění. Vím, že kohout má sílu, zvlášť rozdivočený (taky jsem dva musel během dvou let zaříznout, protože když jsem nesl slepicím krmení, skočili mi vždycky na hlavu ana záda a nebyla to v tu chvíli žádná sranda), ale zkuste si někdy při porcování masa jedním švihem proříznout svalovinu do hloubky několika centimetrů.

No a k té rychlosti a k tomu, že mu nikdo nepomohl. Už to tu padlo, že krvácení z femorální arterie je velmi rychlé a pokud je hodně poškozená, je vykrvácení člověka otázkou cca jedné minuty. Takže někdo se tam určitě o pomoc snažil. Zvlášť, když ho stihli ještě naložit do sanitky a odvézt do nemocnice.

0 0
možnosti
MG

Stehenní tepna vede blíž povrchu těla v oblasti slabin, kde do stehna vstupuje. Tam, kde si v pohodě nahmatáte tep, by ji šlo zasáhnout i nedopatřením, hlavně když nejde o běžný kuchyňský nůž, ale mnohem ostřejší břitvu.

O pomoc se určitě snažili, ale jak říkáte, tohle je rychlé. Zaškrtit nohu v těch místech nejde, nanejvýš můžete nacpat přímo do tepny nějakou zátku - nerozbalenou ruličku obvazu, nebo přinejhorším palec. A modlit se, ať to do té nemocnice stihnete.

0 0
možnosti
TZ

Asi byla chyba v tom, že chtěl policista zatknout kohouta a ne organizátora této kratochvíle.

1 1
možnosti
ED

Kohout nepřekvapuje, je znám případ kdy chlapa zabil divokej zajíc. Vojáka v plný síle.

.

.

Při čištění pole vyskočil z poza keře a co čert nechtěl, rovnou na pěchotní minu. Rána jak z děla, noha pryč, taky tepna. Asi byli oba chlapi slabý na tepny nebo co.:-P

2 0
možnosti
JS

J64a76n 37S30e59d27l76á39k

28. 10. 2020 17:28

Cena kohouta rapidně vzrostla

2 0
možnosti
ED

Dostal nabídku do americké armády ;-D

1 1
možnosti
MB

... primitívní ľudia

3 4
možnosti
JL

Vy se znáte s Kamilou?...A co tam zajet a ukázat jim, jak mají žít, proč se mají vzdát svých stoletých tradic a jaké výhody má předplatné do fitka...

0 0
možnosti
KK

Všichni příznivci podobné zábavy, by se měli stát otroky bez práva a být vhozeni do arény kde by bojovali o svůj vlastní holý život.

8 4
možnosti
JL

A co tam zajet a ukázat jim, jak mají žít, kde se dá sehnat super kabelka, jak se má správně čistit pleť a jaké výhody má předplatné do fitka...

0 0
možnosti

To je fakt pech. Kohout se zrovna trefil. Aspoň vidíte, jak snadné je člověka zabít, když víte kam říznout.

0 0
možnosti
OR

Člověk by řekl že policista když umře ve službě tak že ho někdo zastřelil. Ale jeho škrábl kohout. To je pech. Jeho syn asi detaily ve škole říkat nebude

1 3
možnosti
MB

divný pohľad .... zbraňou je britva, proste ho podrezali, niekto tu britvu na kohúta musel pripevniť. Kohút je v tom samozrejme nevinne.

2 0
možnosti