Diskuze

V Kanadě přituhuje, policie zvažuje vojenskou akci proti blokádě antivaxerů

V centru hlavního města Kanady Ottawy pokračují antivaxerské protesty řidičů kamionů. Policii se nedaří blokádu rozehnat. Připouští, že zvažuje i možnost vojenské akce, jež by byla velmi vzácná. Existují obavy, že takový zásah by se mohl ošklivě zvrtnout. Jenže demonstrace omezují fungování města a veřejnost je naštvaná.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Premiér hrdina v noře.....

2 0
možnosti
JK

GoFundMe pochopilo, ze jejich puvodni zamer by je pohrbil a couvl. Nerozesle penize charitam, ale automaticky posle zpet darcum. Ti najdou jine cesty, jak je dodat organizatorum protestu. GoFundMe se tim pohrbilo tak jako tak.

5 0
možnosti
Foto

Tak GoFoundMe pochopilo, ze nema na to hradit vsem poplatek 15 dolaru za transakci vraceni, tak vse okamzite odvolali a penize automaticky vraci. Jine cestu jiz jsou .. Bohuzel se jich to asi moc nedotkne, protoze GFM nejsou zivi prioritne z penez techto lidi, ale transakci spojenych s vladnimi neziskovami apod.

2 0
možnosti
PP

A ještě k těm antivaxerům. Kdo je proti vakcinaci od Pfizeru experimentální NEVYZKOUŠENOU vakcínou je zlojed? Proč? Ukazuje se, že vakcíny od zmíněné firmy jsou dlouhodobé negatiní účinky na zdraví. A pořád tu bude spousta lidí, kteří odsuzují ty, kteří by se i rádi naočkovali, ale opravdovou vakcínou, ne její parodií. A ne tím, co Pfizeru generuje šílené zisky.

4 6
možnosti
Foto

Tech vakcin je cela rada, vyzkousene i overene jsou a zachranily uz zivoty miliony lidi.

Prestante prosim lhat, pusobite zlo.Rv

5 9
možnosti
PP

Kanadská vláda nařídila zmrazit peníze vybrané na podporu kamioňáků od lidí z celého světa. 9 miliónů dolarů prostě ukradla. Nechá je převést na politické neziskovky, pro které to nebylo nikdy určeno. Třeba na BLM.

4 5
možnosti
Foto

To se poradne mylite. Vlada s tim nema vubec nic spolecneho a o kradez se nejedna.

Organizace ktera to ma pod palcem ma i sva pravidla. Ze zacatku uverila antivaxerum, ze jsou penize vybirany na mirumilovny pretest. Kdyz se ukazalo ze se jedna o nezakonne okupovani stredu mesta a zlocinne, casto rasisticke ci nacisticke utoky na prava a svobody obcanu, byly penize zmrazeny.

Darci maji nekolik tydnu na to, aby je dostali zpet, zbytek dostanou dobrocinne organizace.

3 9
možnosti
ML

Příjezd samozvaného „konvoje svobody“ do Ottawy tento týden ovládl titulní stránky novin, ale reprezentují demonstranti názory většiny Kanaďanů? Pokud jde o jejich ostrý nesouhlas s vládou uloženými omezeními a mandáty k očkování, výzkumy ukazují, že protestující jasně reprezentují menšinový názor – bez ohledu na to, jak jsou hlasití. ... Studie postojů Kanaďanů k pandemii COVID-19 a zásahům veřejné politiky, známá jako COVID-19 Monitor, běží od doby krátce poté, co byla v březnu 2020 zavedena první vládní omezení související s COVID-19. Nashromáždila více než 100 000 respondentů, což z ní činí jednu z největších pokračujících studií kanadských postojů k pandemii. Studie je partnerstvím mezi laboratoří digitální společnosti McMaster University a sociálním podnikem Vox Pop Labs, který provádí průzkum veřejného mínění. ... Naše zjištění naznačují, že většina Kanaďanů podporuje většinu opatření, která byla použita federálními a provinčními vládami zaměřenými na prevenci přenosu COVID-19. Ve většině případů zůstává podpora od začátku pandemie relativně stabilní. ... I když to nemusí být pocit, když se člověk dostane do ulic Ottawy tento týden, tyto výsledky odrážejí, že je to postoj většiny Kanaďanů.

https://theconversation.com/majority-of-canadians-disagree-with-freedom-convoy-on-vaccine-mandates-and-lockdowns-176323

4 0
možnosti
IP

A ti respondenti byli vybráni náhodně a nebo se jim přihlásili loajální přizd...?

4 4
možnosti
Foto

Penize ktere antivaxeri vybrali budou rozdeleny charitativnim organizacim.

Puvodni ucel sbirky totiz byl podpora mirumilovneho protestu, nikoliv nasili a nelegalni okupace mesta.

2 7
možnosti
JK

Ucel sbirky splnen... jen GoFundMe jsou ultralevicovi fanatici.

4 2
možnosti
TH

Drtivá většina Protestujících je očkovaných. Protest je proti fašistickým nařízením, nikoliv proti očkování.

6 2
možnosti
KD

Je vidět , že v jednotě je síla.

4 0
možnosti
Foto

Áno, vetsina nas Kanadanu je proti a sve hlavni mesto si naveky okupovat nedame.

2 5
možnosti
KD

Je vidět že v jednotě je síla.

1 0
možnosti
MB

Jo, jo Rudé Právo, ale tentokrát rozšířené globálně, tedy i na Západě. Sstará taktika Rozděl a panuj funguje stále.

7 1
možnosti