Jackson si prý vybrečel společnou postel

  • 8
Zpěvák Michael Jackson, který je obžalován ze zneužívání dětí, si v roce 1993 scénami vymohl na matce jedné ze svých údajných obětí, aby mohl s jejím synem spát v jedné posteli. Matka to v pondělí vypověděla před soudem. Její syn, kterému je nyní 25 let, však svědčit odmítl.

PŘÍLOHA
Michael Jackson u soudu

Rodina později Jacksona obvinila, avšak zpěvák se s ní vyrovnal mimosoudně. Údajně zaplatil přes 20 milionů dolarů.

Asi čtyřicetiletá žena s asijskými rysy soudci řekla, že se původně vzepřela zpěvákově žádosti, aby mohl spát s jejím synem, avšak přestala tomu bránit v březnu 1993, když Jackson ztropil scénu.

"Vzlykal, plakal, třásl se a chvěl se," prohlásila svědkyně. "Vy mi nedůvěřuje, jsme přece rodina. Není na tom nic špatného, nic se neděje. Proč mi nedůvěřujete?" volal Jackson.

Matka pak dovolila, aby pak Jackson spával v synově pokoji, kde byla jen jedna postel. Dostala od něj za to zlatý náramek. Jackson prý do rodiny v Santa Monice jezdil večer, trávil noci s chlapcem a odjížděl ráno, když hoch odešel do školy.

Matka syna také doprovázela na Jacksonovo sídlo Neverland, i při cestách do Monaka, Las Vegas a floridského zábavního parku Disneyworld. V Monaku prý dostala od Jacksona kreditní kartu, s níž mohla nakupovat.

Na podzim roku 1993 se však začala znepokojovat, protože syn se choval divně, byl duchem nepřítomný, mrzutý, příbuzným se vyhýbal a začal se oblékat jako Jackson.

Zpěvák nyní stojí před soudem kvůli jinému případu. Je obžalován z toho, že na svém ranči Neverland v únoru a březnu roku 2002 nejméně dvakrát sexuálně zneužil chlapce, kterému je nyní 15 let. Jacksonovi hrozí až 20 let vězení.

Zpěvák Michael Jackson u soudu. (31. března 2005)

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video