Diskuze

Střela z Pásma Gazy zabila izraelského civilistu, příměří zkrachovalo

Na Blízkém východě selhal pokus o příměří, který předložil Egypt. Izraelská vláda na něj sice v úterý ráno kývla, Hamas však nikoliv a na území židovského státu odpálil nejméně padesát raket. Jedna z nich zabila izraelského civilistu. Izraelská armáda odpoledne útoky na Pásmo Gazy opětovala.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KP

To co nyní žije v Palestině, to není potomstvem původních obyvatel. Před dvěma lety to nevědomky potvrdil sám palestinský ministr vnitra, když se vztekal, že jim Egypt nechce dodávat ropné produkty, viz video. 

To věčné palestinsko-islámské fňukání mi přijde jako fňukání pětiletých děcek, kteří jsou schopni se v marketu válet po zemi a křičet, aby jim rodiče koupili to, co chtějí. Nebo děcko, které přiběhne k jinému, praští ho a pak samo schválně začne bulet, aby svedlo vinu na to druhé. Jenže tady nejde o facky či válení se po zemi, ale o zbraně, antisemitismus a islámskou nenávist.

Izrael R^

https://www.youtube.com/watch?v=4UhVcAfMmuc

4 1
možnosti
JN

J44a22n 22N23o27v84á78k

16. 7. 2014 0:40

Co chces co ja pamatuju tak se OSN k Palestincum chova opravdu jak blond maminka k svemu rozmalenemu fakanovi - Palestinci neco chtejí tak se jim to dá - Izralci nic nechteji a kdyz neco tak ne kaslem palosi by zase dalali peklo nam a Iza jsou samostatny at si poradej...... tentyz system jako cesky stat VS majorita VS cikani - ten kdo to nejvyc odsere je majority kdo rve jak decko vime a to co se stava virtualni zbytecnou instutuci ktera neplni ani jeden ze svych zakladnich smyslu existence je OSN a Ceska Republika - ma nekdo recept jak to opravit - respektive jak aspon zaridit aby OSN a nas stat plni ty naprosto zakladni ulohy podle naprosto zakladnich zakonu jako je listina prava a svobodu ktera tusim zminuje neco o to ze vsichni maji stejne právo a musí s nimi byt jednano stejne atd ..... ale mam strach ze kdyby jim nekdo prisel polozit do shormazdeni OSN nebo Parlamentu rict co je obsahem listiny zakladnich prav a svobod tak vam robiji nejspis hubu protoze si budou myslet ze jim nadavate....;-D

3 1
možnosti
AH

A18l56e16š 76H81o96r43á83k

15. 7. 2014 22:40

Komentář pod fotkou č.8 "Lidé si prohlíží střelu...." mě teda dostal. Žeby Izraelcům došla munice a tak po Palestincích hážou kanystrama ? Vy novináři jste fakt kouzelní...

0 0
možnosti
MB

To že si Palestinští Arabové říkají Palestinci je jakoby si začli říkat Vikingové. S původním obyvatelstvem Filištnínců, kteří spolu s Izraelity na tom území žili nemají nic společného. Je to jenom Arabská náplava.

8 0
možnosti
DA

to nevysvětlíš, já se to tady snažil také vysvětlit, Ale nepochodil jsem.

2 0
možnosti
JS

J65a19n 72S75a13l66o20m18o96n

15. 7. 2014 22:12

Proč mám neustále pocit, že ten konflikt vyvolávají sami izraelci? Jako kdyby Hamásu platili za to že na ně útočí.

2 6
možnosti
MB

Samozřejmě. Izrael nemá nic lepšího na práci než aby po sobě nechal střílet rakety a zabíjet si občany.

10 1
možnosti
MB

Izraelci neodejdou. A taky nikdy nebudou poraženi. Každým rokem jsou silnější vojenský, zpravodajsky a ekonomicky. Když je muslimové nedokázali vyhnat před 60 lety, tak proč si myslí, že to zvládnou nyní?

2 0
možnosti
JF

J76i53ř39í 39F38o62g47e58l

15. 7. 2014 21:43

Redakce, tím protežováním palestinských teroristů v čele s Hamásem dosáhnete přesně toho, co jste dosáhli protežováním Schwarzenberga v prezidentské kampani.

8 0
možnosti
RS

zlikvidujte náboženství a zlikvidujete zlo světa.

1 3
možnosti
JH

Jste si nějak nevšiml, že tohle není náboženský konflikt, ale etnický. Náboženství v tomto konfliktu hraje tak možná "třetí housle"...

0 1
možnosti
Foto

I81v35a23n 83M84a68r28e50k

15. 7. 2014 20:18

!! Z prezentovaných fotek vyplývá že v Palestině  při náletech zahynou vždy jen děti ? ! ? ! Je to trošku divné zvláště když Izraelci vždy předem varují které objekty zanedlouho zničía ze kterých prokazatelně byly odpalovány palestinské rakety,proč se tam ale zdržují i přes varování  děti   ? ! ? !  Mám dojem že nám opět "valí klíny do hlavy" tak jak tomu bylo v případě Iráku,Sýrie,Líbye,Ukrajiny  ! ! ! 8-o Rv Rv Rv !!

13 0
možnosti
JN

To je taková tradice těch pánů s hadrama na hlavě, tam ty civilisty a zejména děti nahnat. Dobře to pak vypadá na titulních stránkách. A nějaká ta fatva stačí na to, aby si s tím nemuseli lámat hlavu, jde přeci o dobrou věc.

9 0
možnosti
JN

Začalo to když jim, židům, císař Vilém I. po nápadu Theodora Herzla, slíbil stát někde v Africe. Pak objevili že byl původně v Rusku. No a pak jim Británie za podpory OSN "darovala" větší polovinu  Palestinského území. A včil mudrujte chytré hlavy, kdo je v právu. Ale hlavně si něco přečtěte, ale ne dějiny psané židy. Oni si tu historii také upravují. ;-D

3 17
možnosti
JF

No ty jsi teda dílo!Rv

4 3
možnosti