Diskuze

Jsi líný se učit? Najmi si jokiho. V Indonésii se rozmáhají podvody při studiu

V Indonésii se za covidové online výuky rozmohl nový nešvar – tisíce studentů podvádí: platí si najaté síly, jež za ně „studují“. Služby jsou otevřeně inzerované zejména na sociálních sítích, kde si může zájemce najít vše potřebné – od účasti na přednáškách po napsání životopisů v angličtině.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

To v CR jsou jiny karbrnaci, jak probehlo i kdysi v mediich... v CR Cech skoci na Plzenska prava na dva mesice a nebo to necha vytisknout a zapsat ve skole a je vystudovano :-PR^ ale ma titul a to Cesi radi vidi ;-D

1 0
možnosti
LK

Tak proč jde studovat, když to nezvládá sám ve vlastní režii ??? Asi ta asijská posedlost - neztratit tvář ...

2 0
možnosti
MH

Protoze potrebuje ten diplom dnes do prace ne? Mrkni na rozdil USA vs CR... CR ti rika i Americanka v Praze proste neveri, pokud neco i umis a jdes nekde tak chteji videt pred jmenem ti tituly tj Ing, Mgr. ne? Zatim co v USA je jim ten titul jedno :-) V CR treba musis mit na danou vec i razitko, v USA nemusis.

0 0
možnosti
JS

Tyto "služby" jsou čistokrevný podvod, nejhorší na tom je, že devalvují hodnotu vzdělání jako takového, bohužel i takový "student" má pak drzost působit v oboru.

2 0
možnosti
MH

Tak on muze byt i sikovny pro danou praci, jsou pripady lidi kteri umeli perfektne svuj obor, jen to neumeli na skole vystudovat, protoze skola neuci zit ale zahlti jinou latkou, kterou v realu clovek nepotrebuje :-)

1 0
možnosti