Diskuze

Rusko pustí investigativního novináře Golunova. Předtím dostal výprask

Ruský ministr vnitra Vladimir Kolokolcev v úterý oznámil, že skončí stíhání investigativního novináře Ivana Golunova, obviněného z údajného držení drog. Golunov má být podle ministra ještě v úterý propuštěn z domácího vězení, uvedla agentura Interfax.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tohle je asi ten normální svět jak si ho představuje Klaus

1 0
možnosti
JM

J98a95n 27M97o88l91n45á97r

12. 6. 2019 10:29

Ministerstvo vnitra slíbilo, že veřejnosti předloží důkazy o Golunovově vině, ale zatím se tak nestalo, uvedl moskevský rozhlas. Novináře policie údajně zbila a musel být ošetřen v nemocnici.

Demokracie v praxi.

2 0
možnosti
PK

Rusko zůstane Ruskem a jeho obdivovatelé by se tam už konečně mohli odstěhovat.

3 0
možnosti
MT

...kde vládnou zločinci vždy lid trpí. ....

1 0
možnosti
ZM

Typický bolševický systém! Když nejde blbost, obvinění z přechovávání nebo prodeje drog, kterou na objednávku někdo musel vymyslet,tak přijde věrchuška, která to dá do pořádku!

2 0
možnosti
LP

No, ať je to, jak chce, přece jen to s tou svobodou tisku v Rusku nebude tak ztracené. V Saúdské Arábii by asi milý pisálek dopadl podstatně hůř. Nejspíš i v Turecku.

3 2
možnosti
PK

Na druhou stranu bych to nesrovnával ani s pionýrským táborem.

1 0
možnosti
PK

Bože tolik žvástů a plivanců zde, až do našich monitorů z kterých to proudy teče, že když se mi chce zvednout a dojít si do kuchyně pro kafe, úplně reflexivně mám podvědomou reakci, dávat pozor na chůzi abych do toho slizu nesklouzl a do té lepivé smradlaviny neupadl.

1 5
možnosti
ZM

Myslíte Vaše, bolševické monitory? Váš češtin je opravdu ubohý! Opravdu se za nikoho neskovávejte! Anebo jste Kovář, úplný ebil!

1 0
možnosti
MZ

No ja si pod "vypraskem" predstavuji potrestani zlobiveho decka, desivou porazku ve sportu. Zmlaceni novinare policisty je opravdu neco jineho nez "vyprask". Mimochodem, tady je opet jasne videt rozdil mezi tim "prohnilym" zapadem a Putinovym Ruskem. Kdekoliv jinde by se exces bezpecnostnich sluzeb resil standardnimi postupy mechanismu kontrolnich organu, policejni inspekce atp. V Rusku musi zasahnout batuska Putin nebo jeho mluvci,

8 1
možnosti
GK

nezerto to tak, pisou udajne zmlatila, to znamena ze uz si nechavaj otevreny zadni vratka.

1 5
možnosti
KS

Investigativní novináři jak si říkají mají v dnešní době vždy pravdu. Jinak bude celý ten novinářský cirkus křičet něco o demokracii. Drogy nevadí, porušení Švýcarských zákonů nevadí, pomluvy a rejdění v soukromých záležitostech lidí nevadí. Jen tak dál demokraté.

5 21
možnosti
JM

Ach jo, zadržení novináře bez důkazů, zmlácení vám vážně nevadí ? Ale i tak je to v rámci Ruska velký pokrok. Před ca 4 roky by šel na pár let bručet.

8 1
možnosti