Diskuze

Svobodě shromažďování je dočasně konec. Paříž má excesů už akorát dost

Zakázané demonstrace proti policejnímu násilí se v sobotu v Paříží zúčastnilo zhruba 1000 lidí včetně několika levicových poslanců. Další pochody se uskutečnily také ve Štrasburku či Marseille. Protesty, které byly většinou pokojné, se uskutečnily poté, co Francií otřásly nepokoje vyvolané smrtí 17letého mladíka Nahela, zastřeleného policistou při dopravní kontrole.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je zase slučkově manipulativní článek s fakty

4 0
možnosti
IJ

Co to je slučkově?

0 0
možnosti
JN

Spravedlnost? Co na to běžný občan, který ten celý cirkus řízený neoliberálními politiky musí financovat.

5 0
možnosti
JD

J62a87n 36D83r24v52o37t12a

8. 7. 2023 20:49

Myslím, že i u nás by se měla revidovat ideologie lidských práv dřív, než bude pozdě. Budiž nám Francie varováním, kam tohle "mám samá práva, žádné povinnosti" vede.

7 0
možnosti
VN

Proc se zbytecna OSN radeji nezabyva tim, ze vetsina rabujicich jsou cerni, nehramotni migranti, kteri prisli jen pro socialni davky ?

13 0
možnosti
MK

Svobodě shromažďování je dočasně konec. S tím termínem opatrně, pamatuju dočasně umístěnou střední skupinu vojsk (22 let).

3 0
možnosti
JN

A my starší víme i to, vojáci kterých národností tato 'dočasná' vojska především tvořila. To je ale, obdobně jako za kremelského bolševika, možno veřejně publikovat pouze s rizikem trestu ze strany věrchušky.

1 7
možnosti
JS

Spíše by pomohlo ověřit Svobodu vyznání, I ta má limity v násilných ideologiích, tak jestli na listu těch zakázaných něco neschází...

3 0
možnosti
PB

Nahel M.- po tolika mírných trestech byl přesvěcčen, že je nad zákonem. Nahel M. měl být dávno v base. Protože kdyby byl v base, nestalo by se mu to. Ne rasistická policie a soudnictví, ale naopak příliš shovívaví a mírní.

4 0
možnosti
JS

Rasismus a diskriminace (tzv. Pozitivní) je důvodem, proč nebyl zavřen

3 0
možnosti

Jen si to obohacování užijte.

4 0
možnosti
RV

Západ opakuje to, co jsme si vyzkoušeli za budování komunismu. Prostě když se postoj elit liší od postojů ulice, je potřeba, aby nastoupila policie.

2 3
možnosti
RV

Vůbec nechápu, proč se cenzura plete do diskuse. Totalita se blíží té za minulého režimu, který z dobrých důvodů věděl, proč je pro něj tak nebezpečná svobodná výměna názorů. Dnes se to vrací.

Např. smazala nevinnou reakci:

Reakce od: Jan Tomášek (8.7.2023 18:06)

To je srovnání twl

2 2
možnosti
TZ

A co ochrana majetku, soukromého vlastnictví, slyšel jsem, že jsou ve Francii dost vysoké daně. Živit ze svých daní svoloč, která když se rozhodne, může s ochranou "státu" své chlebodárce kdykoli beztrestně okrást, asi nebude dlouhodobě udržitelné.

8 0
možnosti