Diskuze

Trumpův bývalý právník během kampaně jednal s Rusy, uvedli vyšetřovatelé

Bývalý osobní právník amerického prezidenta Donalda Trumpa Michael Cohen jednal během kampaně před prezidentskými volbami s ruským představitelem, jenž nabízel Trumpovi pomoc Ruska. Rus, který „měl důvěru Moskvy“, kontaktoval Cohena v listopadu 2015.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J31i58r62i 64B44i30l66i53n79a

9. 12. 2018 19:23

https://www.stuff.co.nz/business/world/109099192/i-am-a-tariff-man-donald-trump-says-sowing-confusing-about-china-trade-deal

Zda se, ze ten "uzasny deal" ktery udajne udelal Donik s Cinou na setkani G20 existuje jen v jeho hlavicce. To uz snad radeji i toho Zemana...8-o

0 0
možnosti
JN

J79i72ř34í 10N46o51s86e38k

9. 12. 2018 10:25

tady se nedá diskutovat je tu všechno zabíleno...

1 3
možnosti
TB

Na tom je alespoň vidět, co dokážou udělat některá média s některými slaboduchými jedinci, co si nedovedou vytvořit vlastní názor. Stačí, aby se v titulku objevilo "Trump" a už dotyčný jedinec bílí

2 4
možnosti
Foto

J58i31r57i 33B72i50l60i94n93a

9. 12. 2018 10:21

Uz i jeden z Trumpovych nejvernejsich poskoku Tucker Carlson z Fox News zacina otacet. Tohle rekl reporterum ze Svycarska. (Divaci Fox News zatim zustanou v temnotach, prilis mnoho pravdy by mohlo poskodit jejich citlive dusicky).

"Carlson said he cannot stand Trump’s self-aggrandizement and boasting. Then, when asked whether Trump has kept his promises, the usually quick-witted and long-winded Carlson had just one word: 'No.'"

"His chief promises were that he would build the wall, defund Planned Parenthood and repeal Obamacare, and he hasn’t done any of those things. [...] He knows very little about the legislative process, hasn’t learned anything, hasn’t surrounded himself with people that can get it done, hasn’t done all the things you need to do, so it’s mostly his fault that he hasn’t achieved those things."

2 2
možnosti
JV

Vyšetřování zjevně spěje k závěrečné katarzi. K nějakému doopravdy zdrcujícímu odhalení. Němu tak hroznému, jako by bylo případné usvědčení Trumpa z opakovaného sledování Máši a medvěda.

0 2
možnosti
Foto

Vase prvni dve vety davaji jakysi smysl, zbytek jiz nikoliv. Masu a medveda sledujete casto? ;-)

3 1
možnosti

Takže si ta "fantastická a průlomová" odhalení Muellerovy komise za poslední týdny stručně shrňme.

Trump měl postavit v Moskvě novou Tower. Nojóóó, ale nakonec z toho sešlo.

Trump se měl sejít s Putinem, což mělo mimořádně dopadnout nejen ekonomicky, ale i politicky. Nojóóó, ale nakonec z toho taky sešlo.

Už ani nespočítám, kolikátá je už tahle myš, kterou porodila Muellerova hora. ;-D

Jestli se chtějí zbavit Doníka, tak se budou muset sakra víc snažit a vymyslet si něco údernějšího. Vždyť takovéhle "důkazy" by i komunistický soud v 50. letech vrátil Urválkovi k přepracování.

2 4
možnosti
Foto

Kouzlo je v detailu, Cermaku. Nebo spis v detalech pred kterymi si zakryvate oci a zacpavate usi. Kdy chtel Donik stavet tu svou vez i luxusnim apartmanem pro diktatora a kdy z toho seslo. Proc o tom Trump a jeho pochopove lhali. Atd. Atd....

To je teda poradna mys a za ni lezou dalsi. Nejspis proto chudak Donik tweetuje jakoby ho zaziva rezali na tom arabskym vyslanectvi. :-)

3 1
možnosti
JB

Muzeme jen doufat, ze za rok uz Trump prezidentem nebude, a skonci tim fraska prezidentovani toho nevkusneho bridila, ktery ma rad jen sam sebe, a misto karavan a jinych zasterek, dojde na reseni skutecnych problemu - upadku stredni tridy, upadku infrastruktury, katastrofalnich statnich dluhu, omezeni vojenskoprumysleoveho komplexu, ...

3 2
možnosti
JK

Takže vy doufáte, že se budou řešit zločiny během administrativy B. Husejna Obamy?

Protože ty úpadky, které zde zmiňujete, Trump za pouhé dva roky rozhodně nemohl stihnout...

1 4
možnosti
Foto

J75i28r90i 79B67i34l52i85n54a

8. 12. 2018 21:41

;-DZacina to byt vic a vic srandovni. Trump prohlasil ze zde zminene "court filings" sice necetl, ale hned tweetoval, ze "hon na carodejnice" musi byt okamzite ukoncen. ;-)

Zaroven stabilni genius oznamil, ze jeho personalni sef John Kelly se kterym uz nekolik tydnu vubec nekomunikuje odchazi, ale ze si nesmirne vazi jeho sluzeb. ;-D;-D

2 1
možnosti
JK

J26a98n 67K96u16l79í82s50e74k

8. 12. 2018 21:14

Tady nejde o nějaká blbá fakta či konspirace Trumpa a členů jeho volební kampaně s Rusy.

Tady jde o kouřovou clonu kvůli zločinům minulé administrativy, mafiánské rodiny Clintonů a clintoidů v "demokratické" straně včetně celého "Ústředního" výboru demokratické strany DNC.

Skandál Clintonů, clintoidů, DNC a mafiánských krtků ve státní správě a tajných službách nemá v historii obdoby.

Snad jedině podobný byl skandál s komunisty po 2. světové válce. Ten se vyšetřoval přes 10 let a skončil zametením pod koberec, protože to bylo na americký politický systém moc silné kafe.

Ten nynější skandál je ještě silnější kafe než ten s těmi komunisty, protože zahrnuje nejen státní správu a tajné služby, ale i prezidentskou kandidátku včetně všech členů její kampaně a s celou "demokratickou" stranou a jejím "Ústředním" výborem DNC.

Možno tedy očekávat, že se kauza protáhne do doby, kdy aktéři budou už dávno pod drnem, klidně 20-30 let. Akorát bude zajímavé, zdali skončí rovněž zametením pod koberec. Zatím tomu vše nasvědčuje.

2 4
možnosti
Foto

J92i45r56i 35B76i91l47i14n96a

8. 12. 2018 21:26

Nezlobte se Kulíšku, ale opakujete zde sve komunisticke lzi porad dokola, jako nejaky kolovratek.

Jakesi "clintoidy" se nepodarilo z niceho obvinit, natoz tak obzalovat ci usvedcit ani pres to, ze je posledni roky prakticky cela administrativa (vcetne Bileho domu, Ministerstva spravedlnosti, Senatu i Kongresu) v rukou republikanu. Takze zde docela obycejne a navic zcela umyslne lzete a mlzite.

Pro vasi informaci - clanek i diskuse je o krivarnach a podrazech Trumpa a jeho voleniho tymu.

Tak se tomu uz laskave zkuste venovat. Rv

2 2
možnosti
OH

Jednou se sešel..

Vyslechl si nabídky...

Nabídky nepřijal ...

Znova se nesešli...

Já v tom nevidím žáden problém. Problém vidím v té hysterii, že se i schůzky musí tajit, protože by následoval mediální lynč. Přičemž, jak v obchodě, tak v politice je potřeba mluvit s druhou stranou, protože neznáme-li názory či nabídky druhých, nemůžeme jednat. A bez jednání ani jedno odvětví nefunguje...

8-o

2 4
možnosti
MK

jednou, neprijal? Schazeli, konspirovali, brali, zamlcovali, navrch o tom lhali (a lzou), marili vysetrovani ci ovlivnovali svedky.

3 2
možnosti
MD

Nekdo tu jiz mluvil o vlastni medicine, jez se dostalo Americanum. Pokud se jim ji dostalo. A protoze oni sami vi nejlepe z jakych ingredienci se takova medicina sklada, jakou muze mit podobu a ucinky, jeci jako pominuti. Takze 'bozi mlyny' ?!

0 2
možnosti
OH

Medicínou např. je, že Čína a Pákistán obchodují v čínské měně Indie se prý domluvila s Iránem na obchodování v jejich měně a výměně zboží. No a MbS asi dle všeho hrozí nejen odchodem od dolaru, ale i razantnějším snížením těžby, než se nyní dohodli v OPEC+, no, bude to "zajímavé".

0 2
možnosti