Diskuze

Policisté rozbili zločinecký gang v EU, pašoval drogy a vraždil

Mezinárodní policejní akce vedla k rozbití velmi profesionálního a nebezpečného zločineckého gangu, který byl jedním z nejaktivnějších v Evropě. Podílel se na pašování drog, cigaret, vraždách a praní špinavých peněz, oznámila to ve středu evropská policejní agentura Europol. Při dosud nejrozsáhlejší operaci svého druhu bylo podle ní zatčeno 22 lidí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

Proč se nedivím, že Seznam.czvětšina pašerákú a zlodějú pochází z východní evropy. Inu, co se v mládí naučiš....Ve Skandinávi už jsou ve štřehu, vlna zlodějú z východu je v pohybu.

0 0
možnosti
DA

D96a70n98i66e21l 66A48d37a25m

22. 5. 2019 15:08

To je jen kapka v moři. Německý stát je neschopný zlikvidovat moc muslimských gangů, které ovládají celé čtvrti měst, pašují drogy, zbraně, ovládají obchod. U nás je to obdobné. Drogy se veřejně prodávají na Václaváku - samí snědí nebo ještě snědší "mladíci" pod bdělou ochranou policie.

Nejhorší je, že tolerováním kriminality je umožněna legalizace výnosů z trestné činnosti. Proto čím dál více lukrativních podniků - restaurací, hotelů, kebabáren, směnáren, nevěstinců,...se dostává do rukou těchto islámských "podnikatelů".

4 1
možnosti
PZ

A to si predstav ze pravoslavni jsou taky pekni vylupci,misto kebabaren si dosad samovary treba ��..A dokonce clovece pusobi i v tom Nemecku Rusove,mel bys nas kteri jsme zili v nevedomosti upozornit i na toto..Ale dik za info o snedych mladicich..

0 0
možnosti
AT

Gratulace : Dobrá práce na mezinárodní úrovni všech členských států Evropské unie.

0 0
možnosti
PP

Takže z předpokládaných tržeb 680 milionů euro se našlo 1% = 8 milionů. A zbytek?

Nedávno se psalo, že snížením kurzu české koruny došlo k tom, že tu zahraniční spekulanti mezi jiným vykoupili pro ně levné byty a tím stoupla cena bytů, tím byty jsou předražené a Češi na ně nemají.

Ty zmizelé miliardy cenově odpovídají, plus minus, ročnímu přírůstku bytů v Praze, jinými slovy, mohli za ně vykoupit úplně všechny nové byty postavené za rok.

1 0
možnosti
MK

No aspoň něco dobrého před volbami ;-D

2 0
možnosti