Diskuze

Hořela auta, nejméně 50 zraněných. Ve Stockholmu se střetly eritrejské skupiny

Přes 50 zraněných si vyžádaly střety mezi stoupenci a odpůrci eritrejské vlády, které se ve středu odehrály na severozápadním předměstí Stockholmu. Informovala o tom agentura DPA s odvoláním na švédskou policii, podle níž nejméně osm lidí utrpělo vážná zranění. Policie stovku osob zadržela.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TV

Vanku, Evropa neni nafukovaci. Kolik jste uz v zivote odpracoval, ze to chcete zivit?

0 0
možnosti
TV

Svedsko se tu pred par lety vychloubalo, ze maji prvni feministickou vladu na svete. Mezitim si tam "progresivne" feministky natahaly pulku Afriky a my ted asi zase budeme na hranici stavet plot.

1 0
možnosti
JM

J52a45n 33M34i12k71e18š

4. 8. 2023 17:33

rvačky v ulicích, zapálená auta, útoky na policii, davy prchající po dálnici - souvisí to s migrací nebo spíš ... nesouvisí?

2 0
možnosti
PH

Kdo by to od raketových inženýrů a lékařů čekal.

11 0
možnosti
MV

Ve svedsku rozhodne zadny problem s imigranty nebo mensinami neni....

11 0
možnosti
PB

V USA, a Západní Evropě je jeden univerzální, společný terč, který za všechno může : auta. Na druhém místě jsou obchody se spotřební elektronikou.

6 0
možnosti

P19e65t86r 97Ř76i49h86á54k

4. 8. 2023 15:49

A jeste bily muz.

5 0
možnosti
Foto

Tomu se říká kulturní obohacení jen, co je pravda.

Bohužel, bud hůř. Politikům ještě plně nedošlo, že multikulturalismus je naprostá utopie. A bude se to ukazovat ještě chvíli, až někomu rupnou nervy a bude to zatraceně velký průšvih (kterému se navíc dalo předejít).

4 0
možnosti
MK

Politici a média to vědí celou dobu. Je to záměr, mino jiné snaha o vytvoření poslušné a bezpohlavní pracovní síly. Orwell byl velký vizionář...

1 0
možnosti

Eritrejce do Eritreje a nebo Ruska, do Evropy fakt ne. Dokud nenajdeme odvahu toto říkat a konat máme tak dvě tři generace před sebou než nás zničí barbaři.

8 1
možnosti
JW

To není pouliční válka vy hlupáci, to je kulturní obohacení inženýry a doktory.

10 0
možnosti