Diskuze

Starlink nad Krymem nikdy nefungoval, popírá Musk, že ho kvůli Ukrajině vypnul

Americký miliardář Elon Musk popřel, že by loni v reakci na chystaný ukrajinský útok na ruskou námořní flotilu na Krymu vypnul internetovou službu Starlink. Tu vlastní jeho společnost SpaceX. Tvrzení se objevuje v nové Muskově biografii, jež se začne prodávat příští týden. Musk prohlásil, že Starlink nad Krymem vypnout nemohl, protože tam nikdy aktivovaný nebyl.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

lže usvědčuje ho jeho jiný tweet z oné doby

1 0
možnosti
AB

A11l44e74š 36B15a54j70e11r

9. 9. 2023 8:43

Musk troluje úáčka

0 2
možnosti
PD

Jeho firma, jeho rozhodnutí. Ukrajinci můžou být vděční.

0 3
možnosti
LN

To je zase keců... Už loni se psalo o tom, že Starlink Ukrajincům financuje z velké části vláda USA. Novináři kolem toho dělají jenom informační šum...

0 0
možnosti
RK

Zrovna tohle je taková okrajová věc. Ale nebýt Muskova Sarlinku, tak by byli Ukrajinci daleko víc v řiti, než minulé jaro byli. Velká část ukrajinské vojenské komunikace šla touto zahraniční civilní cestou, kterou ruská armáda nemohla zničit, moc rušit ani pindat o zapojení NATO. Bez něj by tam dnes situace vypadala o dost jinak. Taková výhoda západu, která naštěstí nebyla vyrušena šéfem ( ne každý by v Muskově pozici udělal to samé, z různých důvodů). Jsem zvědavej, jestli rusáci tuhle myšlenku obšlehnou a po vzoru rádoby soukromých vojenských skupin mimo ruský státní aparát, od kterých se oficiálně distancují, udělají něco podobného i s komunikací. Číňani jsou oproti nim v tomhle napřed.

8 0
možnosti
VF

Elon mi začíná čím dál tím více připomínat Putina. Ten také mluví, jak se mu to zrovna hodí.

4 4
možnosti
DT

Má to rub i líc - díky tomu neustrnul ve slepé uličce.

0 0
možnosti
OF

Musk plácne cokoliv, co mu vynese nějaké peníze, to jste ještě nepochopili? Je úsměvné, kolik lidí už asi zapomnělo na Muskovy lži ohledně Bitcoinu, díky kterým bez skrupulí odrbal všechny ty chudáky, co do toho cpou těžce vydělané úspory.

7 1
možnosti
IS

Tak je velký rozdíl něco vypnout za účelem zmaření útoku a nezapnout služby jako obchodní rozhodnutí. V prvním případě aktivně vstupujete do vojenského konfliktu, ve druhém jde o neutrální operaci. Pak ještě můžete mít v podmínkách užití vyloučení vojenských operací a vypnout službu kvůli jejímu zneužití.

1 2
možnosti
MU

On Starlink nevypnul. Přečtěte si jeh vyjádření.

0 1
možnosti
Foto

Muskulativ, poser..ś čo sa dá #Twiter

0 5
možnosti
Foto

Nevím proč, ale nevěřím mu

Mysli si někdo že bych měl

1 3
možnosti
ZM