VIDEO: Mexická policie „zatkla“ panenku Chuckyho z filmových hororů

  • 3
V Mexiku policie zatkla majitele démonické panenky Chuckyho z filmového hororu. Její majitel ji používal k zastrašování lidí a vymáhání peněz. Policisté nasadili pouta i panence.

Muže s panenkou na začátku týdne zadržela policie v jednom městě na severu Mexika. Podle místních médií používal loutkář, identifikovaný pouze jako Carlos „N“, panenku k zastrašování lidí a vymáhání peněz.

Policisté si při zadržení dělali srandu a i k panence chovali jako k běžně zadrženým civilistům. Spoutali ji a drželi u zdi, aby ji mohli vyfotit.

Strašidelný ostrov panenek v Mexiku. Utonulá dívka odstartovala horor

Mexická média uvedla, že policistka, která panence nasadila pouta, byla pokárána za to, že svou práci nebrala vážně. Jiná policistka se celému výjevu smála.

Carlos „N“ byl později propuštěn. Co se stalo s panenkou, se prozatím neví.

Chucky je hororová postava z filmu Dětská hra, který měl pak kvůli své úspěšnosti i pokračování. Dostala se pak i do dalších snímků. Pod názvem Chucky vznikly i tři série.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Témata: panenka, policie, Mexiko

Video