Diskuze

Francouzské letouny poprvé bombardovaly islamisty v Iráku

Francie se v pátek dopoledne poprvé naplno zapojila do boje proti stoupencům Islámského státu v Iráku. Podle vyjádření prezidentské kanceláře letouny bombardovaly skladiště patřící teroristům.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč mají francouzské tanky zpětné zrcátko? Aby vojáci z toho boje také něco měli.

Teď vážně, doufám že se připojí co nejvíce států. Francie R^

0 0
možnosti

J75a17n 77P96a97n40e58k

22. 9. 2014 14:20

No mne by zajimalo, kdo pak bude resit Kurdy, az vezmou tu nasi munici a zutoci s ni na Turecko, clena NATO.

1 0
možnosti

Diskuse zas plná nosičů pravdy a otvíráků očí. Škoda že jim v tom snažení nezbyla minutka na přečtení si článku. Nemuseli by tu pak plkat mimo misku.

1 0
možnosti

Dělaj si s usa léta letoucí co chtěj a kde chtěj a totálně přitom ignorujou co si myslí bombardovaný země a zbytek světa.Kde je rozdíl proti rusům který všichni kritizujou za ukrajinu?

2 13
možnosti

Rozdíl? Do Rusů se strefuje daleko lépe než do "nositelů demokracie".

2 7
možnosti

Fajn. Evropa už dlouho nepoznala válku;-€

1 6
možnosti

Francouzi, zrovna tak jako USA nebo někdo jiný není oprávněn bombardovat území cizího státu. Pokud maj problém s islámisty, tak ať si nejdříve udělaj pořádek ve vlastní zemi!!!!!! No a jestli islámisté popravují jak  na běžícím pásu nebo v přímém přenosu cizince ve "své zemi", tak ať ti cizinci tam nikdo nejezdí. Pokud chtěj někoho bombardovat, ať mu nejprve vyhlásí válku;-O

3 15
možnosti

Klídek, je to jen další epizoda z telenovely zvané ,,Boj proti terorismu".

1 3
možnosti

Ano, začíná dlouhá ,vleklá válka vzduch-země, holt zbrojní průmysl je nejlepší byznys a že tu a tam zemře pár tisíc civilistů je nepatrný škraloup na tomto výnosném podniku. Amerika je v tomto profík již od dob Vietnamu. Nejdřív vycvičit, vyzbrojit, pak nechat ať se perou mezi sebou a když začne prohrávat zpřízněná strana, tak se vyšle ,,pomoc" a vyhlásí se boj terorismu. Rusko zatím jen prodává své výrobky, většinou protistraně ,,západu" a profitují všechny zbrojařské velmoce. Ještě, že ten ,,džihád" existuje, ještě , že jsou na světě pitomci, kteří si myslí, že něčeho dosáhnou, když si koupí flobertky(nebo rakety, je to fuk) a budou jezdit na pikapech od vesnice k vesnici, tak si ,,vybojují" svoji vizi uspořádání vlivu v daném regionu.

Co by asi dělali chudáci zbrojaři, kdyby nebylo radikálů z řad islámu na světě...

0 10
možnosti
Foto

Morcínku,ty chudáku  :-)

1 0
možnosti

V pořádku. Situaci na Ukrajině, která zdánlivě nesouvisí by paradoxně mohli sami islamisté pro Rusko a NATO stabilizovat. Stačil by jediný útok islamistů v Rusku a poté spojení sil USA, NATO a RF proti islamistům.

1 1
možnosti

L34u95k89a90s 84P60e85l57c

19. 9. 2014 14:20

Fandím Francii, fandím USA !!! God bless them...

16 0
možnosti