Diskuze

Nejsou důkazy, že s útokem pomáhal Írán. S Hamásem má ale dobré vztahy, míní Blinken

Podle amerického ministra zahraničí Antonyho Blinkena nejsou důkazy, že by za útokem ozbrojenců z Hamásu na Izrael stál Írán. V rozhovoru se stanicí CNN ale Blinken zdůraznil, že Hamás a Teherán udržují dlouhodobé vztahy. Íránský prezident Ebrahím Raísí v neděli po telefonu mluvil s lídry Hamásu i hnutí Islámský džihád.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZV

Zda se ze uz i Blinken je na drogach...

1 0
možnosti
RP

Já se bavím, upadají nám demokraté, od kdy potřebují k rozvrácení země a pobití milionů lidí důkaz?? On je to asi stejný problém jako s Ruskem, oni by se Iránci dost účinně bránili.

1 0
možnosti
IS

Blinken a spol. usnuli u kormidla stejně jako Hillary ve službách Obamy když byli vražděni Američané v Benghazi. Tento ministr zahraničí je stejně bezcenný ve své funkci jako byla Hillary. Samozřejmě, že musí obhajovat "nejsou důkazy", hlavně poté, kdy jen před 3 týdny vrátil Biden 6 miliard dolarů, zmrazených Trumpem v roce 2018 a zároveň znovu obnovil sankce proti Iránu. Prohlášení Bidenovy administrativy, že Irán se dostane k penězům jen přes Jižní Koreu a Katar a jen pro humanitární účely je nesmysl, který možná sbaští jen levicově smýšlející a příznivnci islámistů v USA, kterých je i v našem kongresu dostatek. Veliká shoda náhod, zbraně zanechané v Afhganistánu a dodané Ukraině v rukou Palestinců je také asi náhoda.

0 1
možnosti
ZP

Jenom jim posílají peníze a Palestinci se jezdí do Íránu cvičit ve vojenské taktice a operacích. Ale jinak nic ....

4 0
možnosti
JS

J31a78n 75S31l62a18n61i53n33a

8. 10. 2023 17:38

Nejsou důkazy, k čemu přece mají CIA?

1 4
možnosti
IS

CIA je od toho, aby spolu s FBI sledovaly MAGA Republikány jako domácí teroristy.

0 0
možnosti
Foto

Důkazy nejsou, akorát Íránský prezident Palestincům gratuloval ke skvěle provedené operaci.

9 0
možnosti
JS

Doufám, že bude i kondolovat.

7 0
možnosti