Diskuze

V Kuvajtu ne, v Saúdské Arábii ano. Blízký východ vnímá Barbie odlišně

Americký filmový hit Barbie se stal velkým trhákem i v kinech na Blízkém východě, a to včetně tak přísně konzervativní muslimské země, jakou je Saúdská Arábie. Protože v sousedním Kuvajtu snímek zakázali, kuvajtské weby nyní radí divákům, aby si zajeli na film právě tam.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Konstantin Kisin hodnotí film Barbie a ukazuje, že je ilustrací "pokřiveného světonázoru" moderního liberálního feminismu: "Říká se, že ublížení lidé ubližují lidem. Žádné tvrzení nemůže lépe vystihnout ideologii moderního feminismu. A žádný film neilustruje tento pokřivený světonázor tak dobře jako film Barbie."

https://youtu.be/_lPHvnz_V2s

0 0
možnosti
JH

MBS dávkuje změny postupně a jeho cílem je nepochybně liberalizace po vzoru UAE. Nicméně zároveň vládne tvrdou rukou proti feministickým spolkům, protože ta země je pořád především mezi starší generací hodně konzervativní a rychlé změny můžou vést k revoluci, která vůbec nemusí byt k lepšímu.

3 0
možnosti
Foto

💃😍Kult Barbie ukazuje, že gender a kvóty je nesmysl.Donutit Ženu hrát si s vláčky a autodráhou, natož aby se naučila šachy nelze,..... celé je to bláhovost, prostě to nefunguje.

0 0
možnosti
JV

Přesně tak, o co se budou ženy stejně (ne)úspěšně pokoušet příště? Řídit automobily? Ovládat mobilní telefony?

1 0
možnosti
JV

Rozvrat tradičních hodnot v přímém přenosu.

0 1
možnosti
JJ

Docela příjemní překvapení, že v SA dochází k změnám k lepšímu.

4 0
možnosti

Provadi to tam ten stejny princ, co nechava rozpustit oponenty v kyseline.

1 0
možnosti