Ilustrační snímek

(ilustrační snímek) - Prádlo, pračka, praní | foto: Profimedia.cz

Američanka omylem vyprala sedmiměsíčního syna v pračce

  • 105
Irazu Hernandezová asi nikdy nezapomene na strašný den v prádelně v americkém městě D'Iberville. Omylem totiž vyprala sedmiměsíčního syna. Ten nehodu přežil bez trvalých následků, ale z přístroje vylezl celý potlučený a zakrvácený.

Minulé úterý šla Irazu Hernandezová prát jako vždycky. S sebou vzala i oba syny, kteří si hráli opodál. V nestřeženém okamžiku ale sedmiměsíční Valle vlezl do bubnu pračky a čtyřletý bratr přibouchl dvířka.

Nádržka už byla naplněná práškem, takže se dvířka uzamkla a pračka automaticky spustila prací program. V tu chvíli se buben i s uvězněným hochem začal plnit vodou. Když to matka spatřila, tak začala křičet.

Podle Daily News rychle běžela do vedlejší restaurace, kde našla majitele Mikea Adamse a lámanou angličtinou mu začala vysvětlovat, co se stalo. Ten jen vyrozuměl "dítě a pračka" a okamžitě běžel do prádelny.

Ukázala na pračku a křičela: Dítě!

"Ukazovala na pračku a křičela: Dítě! Nemohl jsem tomu uvěřit," vzpomíná Adams. Vrhnul se na pračku a zamčené dveře se mu podařilo trochu pootevřít. To způsobilo, že z přístroje vytekla voda a buben se zastavil.

Pak přiběhl na pomoc Adamsův kolega a zřejmě také otec dítěte. Společně dveře vytrhli a chlapce vyndali ven. "Pamatuji si jen řev a pláč," říká Adams. "Bylo strašné vidět dítě v takovém stavu. Z nosu mu tekla krev, byl celý fialový a měl poraněnou hlavu," dodal.

Stav chlapce je podle lékařů stabilizovaný, nebude mít trvalé následky.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Témata: práce, restaurace

Video