Diskuze

Tři minuty a nebude Paříž ani Londýn. Ruský poslanec vyhrožoval Západu raketami

Poslanec ruské Státní dumy Alexej Žuravljov by na Západ nejraději poslal nové rakety Sarmat. Nadnesl to ve výkladní skříni ruské propagandy, státní televizi Rossija 1. A třebaže jej ostatní účastníci pořadu mírnili, na obrazovce za nimi se objevila mapa s naznačenými drahami letu těchto raket. „V Berlíně by z Kaliningradu byly za 106 sekund,“ prohlásila moderátorka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TD

Zapomněli na to, že by se jim to vrátilo jak bumerang. Tupí idioti.

1 0
možnosti
MP

V tom případě 6 minut a nebude Rusko.

2 0
možnosti
VL

docela bych se nasmála, kdyby jim to omylem bouchlo doma, na té květnové parádě v mockbě :-D

5 0
možnosti
PD

P19e69t75r 53D21r30o46z47d

1. 5. 2022 10:19

Při pověstné kvalitě jakékoli produkce Made in USSR je to pravděpodobnější, než to, že by rakety zasáhly Paříž či Londýn.

1 0
možnosti
VL

ten poslanec je vyloženě sympaťák na první pohled. Jestli jsou tam takhle hodní a milí všichni, tak tu mír nikdy nebude :-/

4 0
možnosti
MM

nebo tak blbi. Zapomneli mu vysvetlit princip MAD - vzajemne zarucene zniceni. Kdo by vystreli prvni, nebude mit moc casu na radost, protoze odveta prijde vzapeti a mozna jeste horsi.

2 0
možnosti
JM

Samozřejmě to mohou Rusové zkusit, ale pak určitě nebude ani Moskva, Petrohrad a další. Navíc je třeba počítat i s velmi účinnou protivzdušnou obranou. Ale první stisk tlačítka je na Rusech. Jejich vyhrožování nesvědčí o přílišném sebevědomí.

1 0
možnosti
VL

jakože tu atomovku protivzdušná obrana zlikviduje ještě někde na půl cesty do Paříže, řekněme např. nad ČR? :-D

1 0
možnosti
ID

Nejenze v Rusku nechaji volne behat silence, ale dokonce jim davaji slovo v televiznich debatach zatimco rozumne lidi zaviraji. Tenhle narod je v rozkladu.

6 0
možnosti
IP

sarmat, kindzal, armata....putinovi zbrane...;-D;-D;-D;-D;-D z kazde maji po jednem prototypu...zapomnel rusky fasista, ze moskva je taky v zameru...a to zbrani skutecnych

8 0
možnosti
JB

Rusové včera otestovali tuto novou raketu a Američani z toho byli tak zděšení, že ji radši označili za meteor.

https://tvujmagazin.cz/veda-a-vesmir/velky-meteoroid-se-riti-pres-mississippi-rychlosti-temer-25-tisic-km-h/adam-kopecky/

0 3
možnosti
ID

I vy snilku!To je pouze vase interpretace a mimo jine i sireni poplasne zpravy. On to opravdu byl meteorit. Kdyby to byla ruska raketa, byli bychom dnes v plne nuklearni valce.

4 0
možnosti
RA

Já si myslím, že 9.5. v Kremlu dostane řád Vlezdoprdelisty prvního stupně.

1 0
možnosti
SB

Pokud jde o Prahu, tak kdybych byl zvrhlým ruským stratégem a chtěl ve jménu Velikého Ruska ničit Evropská města, nemíří bych na Prahu samotnou nýbrž na přehradu na Lipně. Obrovský proud vody by se řítil směrem ke Praze a svou silou by zboural další přehrady a jezy a proud vody by nabíral na rychlosti i objemu. České Budějovice, Praha, Kralupy nad Vltavou, Mělník, Roudnice nad Labem, Ústí nad Labem, Děčín, Drážďany, Hamburk. To vše by bylo zničeno.

0 7
možnosti
PS

P25e30t74r 70S32e30d22l35á55k

30. 4. 2022 17:15

Vidíš, a zatím jseš jenom vůl.

5 0
možnosti