Diskuze

Navalnyj je po smrti, oznámila vězeňská správa. Putina informovali

Uvězněný ruský opoziční politik Alexej Navalnyj zemřel ve vězeňském táboře, uvedly tiskové agentury s odvoláním na vězeňskou službu. Příčina smrti se zjišťuje, podle služby se mu po procházce udělalo špatně a ztratil vědomí. Sedmačtyřicetiletý Navalnyj byl pokládán za hlavního odpůrce režimu ruského prezidenta Vladimira Putina.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P91e78t25r 18H94l29o60c64h

17. 2. 2024 19:02

Téda, ruSSák nelže. Jaká to změna.

0 0
možnosti
MH

Je vidět, že Putin si je svým po století diktaturou zblblým národem tak jistý, že zavraždění opozičníko politika mu přinese další sympatie.

0 0
možnosti
JB

Dobrá, může za to Putin, ale proč si ho lidi volí? To je záhada.

0 0
možnosti
PH

To není záhada, jsou nevzdělaní, neinteligentní, bez informací kromě státní propagandy, zastrašení, zvyklí, že oponenti zmizí ze světa nebo na Sibiř, rezignovaní. I tady takové podporovatele Putina máme, a to máme přístup k informacím. Jenže ti u nás tím chtějí být spíš zajímaví, dodat si sebevědomí tím, že jsou proti mainstreamu, členem nějakého bratrstva, které ví své a na které si nepřijdou.

4 0
možnosti
VM

Pochodeň ohně odporu ...

0 0
možnosti
ŠŠ
JS

Navalnyj měl koule, když se vrátil do Ruska. Věděl, že mu tam hrozí smrt, ale přesto do toho šel a smrt si ho našla. Podobné hrdinství se dnes jen tak nevidí. Myslím si, že se z něj stane mučedník a symbol odporu. Paradoxně může znamenat pro Putinův režim více ohrožení mrtvý než živý. Budiž mu země lehká.

8 0
možnosti
Foto

Takže konečně se Tucker vyjádřil.V exkluzivním prohlášení pro Daily Mail Carlson řekl:"je děsivé co se stalo Navalnému.Celé je to barbarské a hrozné.Žádný slušný člověk by tohle nehájil".Pozdě,málo ale alespoň něco.Snad si tenhle výrok vezmou k srdci zdejší pro-ruští kolaboranti.Mimochodem Donal byl právě odsouzen za daňové delikty k pokutě 355 milionů USD a jeho synové každý 5 milion.Takže jen tenhle týden ho stál téměř miliardu na pokutách za nekalé praktiky.Jsem zvědav,jestli mu na to jeho kámoš Putin pujčí

3 0
možnosti
PH

Kolaboranti už mají jasno, že bůhvíjak to bylo, naše média jedou protiruskou propagandu, nedá se jim věřit, proč by za to mohl Putin, když přece i mladý člověk může při procházce sibiřskou přírodou být obětí náhlé zdravotní indispozice, ne?

4 2
možnosti
JP

Že s tím dělaj takový cavyky. Měli ho zavraždit včera nebo zítra?

0 0
možnosti
Foto

Dnes byl Tucker Carlson zasypán otázkami ze všech koutů světa,proč se o případ Navalny u Putina nezajímal.Třeba mu taková otázka tím,že by se dostal do zorního pole světové veřejnosti mohla zachránit život.

1 0
možnosti
Foto

Neměl čas, musel vychvalovat, jak je v ruském obchodě levné zboží a udivovat se na nákupním košíkem na mince.

1 0
možnosti
MH

myslím si, že se do Ruska neměl vracet, bylo jasné, že tam zemře. Pro Rusko by udělal víc, kdyby bojoval z azylu. K čemu tohle? Jen žena přišla o manžela, možná děti o otce. Bojovat ano, ale aby to mělo smysl.

5 1
možnosti
TM