Diskuze

Umělec vytvořil Barbie s normálními proporcemi, byla by lepším vzorem

Panenka Barbie je mimozemšťan. Její proporce nejsou přirozené a snaha se jí podobat je marná. Nickolay Lamm se rozhodl vytvořit panenku, která bude odpovídat realitě. Chce přimět firmu Mattel, aby přešla k výrobě reálnějších panenek, které budou lepším vzorem pro děvčata.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já myslím, že  vývoj této panenky financovala lobby fast foodů, která se snaží zavést nový ideál krásy. Panenka je vytvořena podle průměrné 19 leté holky, což znamená, že  třetina holek má už teď postavu štíhlejší než nová Barbie, další třetina má už teď postavu ideální, poslední třetina je silnější. Ta štíhlejší část holek bude muset přestat sportovat a bude muset začít chodit do mekáče, protože jinak se novému ideálu jen těžko přiblíží. Ty průměrné dvky do mekáče chodily už předtím, ale měly přitom výčitky svědomí. Teď tam budou moci chodit bez výčitek, protože bez hamburgerů si svou ideální postavu jen těžko udrží. No a ty silné dívky?  Ty svůj životní styl nezmění, protože na nějaké ideály krásy už dávno rezignovaly.

0 3
možnosti

nohy i paže má lepší, ale proč má proboha ten chlapecký trup - stejný obvod pasu a hrudníku? Si umělec spletl postavičky a dal ji tělo normálního Kena ne ? ;-D

3 0
možnosti

Popisky fotek - "s plnšími tvary"? 8-o;-€;-€

Autor je slovenský bratr a korektory idnes zásadně nezaměstnává, že? ;-ORv

2 0
možnosti

Také jsem na to chtěla upozornit...

0 0
možnosti

Nevím nevím, dcera vyrostla se spoustou panenek typu Barbie a zůstala normální. Stejně tak syn se nezměnil v Ninju nebo Spidermana a ani jeden z nich není Pokémon. Pokud se někdo do těchto "hraček" stylizuje, má v hlavě něco v nepořádku a hubenost jako Barbie není příčina ale důsledek. Větší zlo podle mého páchají vyretušované fotografie v časopisech. Dodnes si pamatuji na E.Balzerovou, šedesátnici, na obálce Vlasty bez jediné vrásky. Pak nemáme mít, my padesátnice, mindráky.;-D

6 0
možnosti

Ta normální Barbie vypadá lépe!! R^

4 0
možnosti

Ja mel v detstvi spoustu figurek smoulu a jednoho plastovyho supermana. Bilou cepicku nenosim, ma modro se nebarvim.... jen co jsem posledne chtel vyletet oknem ze tretiho patra, mam narazena zebra a zlomenou nohu ;-(

1 0
možnosti

Jestli si od mládí nepleteš šmouly s gumídkama:-P

0 0
možnosti

Myslím, že se to neujme. Máme tu Barbie už tak "v oku", že nám panenky "normálních" proporcí přijdou ošklivé. Nicméně já tedy až na pár duševních úchylek neznám moc běžných dospělých žen, které by toužily vypadat jako Barbie.

5 0
možnosti

Děti hledají vzory v dospělých kolem sebe, ne ve hračkách....

3 1
možnosti

L25a83d82a 32N80o71v84a80k

3. 7. 2013 22:17

To není pravda.. Běžně si berou za vzor nereálné postavičky (i zvířecí) z animovaných filmů, nebo her a byly by fůry dalších příkladů.

3 1
možnosti

Ta je hrozná, sorry, ale takovou panenku bych dceři nikdy nekoupila. Ta původní je mnohem hezčí, dcera měla čtyři a vyrostla z ní normální, zdravá dívka. Barbie brala prostě jako panenku. Taky měla po mně mončičáka, ale nechtěla se mu podobat. :-)

6 4
možnosti

L51a64d19a 10N15o36v28a67k

3. 7. 2013 22:18

jak říkám.. děti mají rády příšerky.. Původní panenka je strašná.

3 2
možnosti

Fuj, to jsem se lek!

Je vidět, že autor má doma Amričanku. Měl by zajet co Česka, udělal by ji jistě hubenější. :-P

4 5
možnosti