Jedna z obětí falešné lékařky Morissové Rajee Narinesinghová | foto: Profimedia.cz

Oběť falešné lékařky skončila se znetvořeným obličejem

  • 38
Američanka Rajee Narinesinghová je další obětí falešné lékařky Oneal Morrisové, která se narodila jako muž a za své praktiky skončila v rukou miamské policie. Jedné klientce vpíchla do zadku směs tmelu, lepidla, cementu a oleje. Také Narinesinghové do obličeje implantovala podobnou směs.

Osmačtyřicetiletá transsexuálka Rajee Narinesinghová se s falešnou lékařkou seznámila díky transgenderové komunitě. Neměla dost peněz, aby si zaplatila licencovaného lékaře, a tak se svěřila do rukou Oneal Morrisové. Je jednou z mála obětí, které se přiznaly, že u falešné lékařky podstoupily zákrok.  

"Je to hrozné, když chcete zvenku vypadat tak, jak se cítíte zevnitř. Pak jste ochotni riskovat, jen aby to vyšlo," řekla Američanka pro CBS Miami.

Policie falešnou lékařku vypátrala až letos v březnu, obvinila ji z provozování lékařství bez licence a ublížení na zdraví. Znovu ji zatkli 18. listopadu a propustili na kauci 15 tisíc dolarů (více zde).

Rajee Narinesinghová se teď pomocí plastického chirurga snaží napravit škody, které jí vznikly neodborným zákrokem. Potrvá to však dlouhou dobu.

"Zaplatí tisíce a tisíce dolarů, aby se opravilo to, co způsobily injekce za dvě stě nebo tři sta dolarů," řekl chirurg John Martin.