Kondomy s podobiznou prince Williama a Kate Middletonové

Kondomy s podobiznou prince Williama a Kate Middletonové | foto: Famous

Britskou královnu pobouřily kondomy s podobiznou Williama a Kate

  • 11
Mezi suvenýry ke svatbě prince Williama a Kate Middletonové se objevily i "královské kondomy". Vypadají jako oficiální produkt britské královské rodiny. Ta se od nich ale distancuje a královna je dokonce označila za nechutné.

Krabička kondomů Crown Jewels Condoms of Distinction je v barvě královské fialové a nese fotografii snoubenců Williama a Kate, která je použita na oficiální propagační porcelán ke svatbě britského prince.

Jenže společnost vyrábějící tyto kondomy rozhodně k oficiálním producentům nepatří. A královna Alžběta II. označila za nechutný nejen tento výrobek, ale i reklamní slogan, který ho doplňuje - Lehněte si a myslete na Anglii.

 "Anglie se pyšní jedním z nejnoblesnějších milování na světě, s tradicí sahající staletí nazpět,“ hlásá společnost, která kondomy vyrábí.

Kondomy s podobiznou prince Williama a Kate Middletonové

"Jsou naprosto nechutné a spíš urážející. Princ William má velký smysl pro humor, ale toto je příliš mnoho. Je to laciný způsob, jak vydělat peníze,“ vzkázala šéfredaktorka magazínu Majesty Ingrid Sewardová.

"V příštích letech budou naše kondomy dokonalým mementem magického dne Williamovy svatby,“ odmítá kritiku mluvčí společnosti Hugh Pomfret.


Britská královská rodina