Diskuze

Nebudeme se s manželkou vzájemně vlastnit. Jsme polyamorní, oznámil Voxel

Muzikant Václav Lebeda známý jako Voxel a jeho manželka Marie Lebedová se rozhodli žít v polyamorii, tedy v několika milostných vztazích současně. Zprávu oznámili v úterý svým sledujícím na sociálních sítích.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Voxel? Kdo to je, dnes to slyším poprvé. Ale asi známý muzikant. Ale proč by mne mělo zajímat, s kým šuká on a jeho manželka, či partnerka. Možná si chtějí užít, spolu už jim to nejde jak za mlada. To víte, po dětech ;-D

0 0
možnosti
Foto

Někdo holt převrátí, co potká. Takových je víc. Že se s tím veřejně chlubí, to je znak narcisismu, a že z toho dělá pomalu normu, to už je úchylné. A úchylné jsou i noviny, co tomu dávají prostor.

1 0
možnosti
MJ

Nicméně stejně to je cizoložství.

1 0
možnosti
PP

Kdyz nekdo ucini takove prohlaseni, je jejich vztah v troskach. A asi o tom jeste ani nevi. A je super, ze idnes o tom pise. Proste bulvar a zadn seriozni periodikum, za ktere se samo snazi povazovat.

0 0
možnosti
Foto

Kdo dnes není polyamorní, jako by pro iDnes neexistoval...;-€;-€;-€

1 0
možnosti
AL

Milá redakce, soused má na zahradě červenozeleného sádrového trpaslíka a já když ho vidím, tak vždycky pociťuju jisté vzrušení, nechtěli byste taky o mně napsat článek? Jistě nás budou tisíce.

2 0
možnosti
MC

To určitě bude existovat a mít jméno, ale nenašel jsem to.

0 0
možnosti
PM

Vztah mezi dvěma lidmi co se mají opravdu rádi je o tom být dobrovolně spolu a ne se vlastnit natož si někam odskakovat.

Mám pocit že se tihle polyamorní se jenom potkali s partnerem který jim z nějakého důvodu nevyhovuje tak si to kompenzují i u jiných lidí.

3 0
možnosti
JK

Proč se pak brát?

1 0
možnosti
TV

...už roupama neví co by 8-oRv

0 0
možnosti