Vincent Navrátil (Praha, 5. dubna 2021)

Vincent Navrátil (Praha, 5. dubna 2021) | foto:  Jan Zátorský, MAFRA

Navrátil na Slavíkovi líbal kolegyni, pak oznámil rozchod s přítelkyní

  • 30
Herec a režisér Vincent Navrátil (25) se svým fanouškům na sociálních sítích svěřil s tím, že se už před nějakým časem rozešel s přítelkyní, embryoložkou Anetou Kňávovou (25). Rozchod oznámil po udílení cen Český slavík, kde ho vyfotili, jak se líbá s herečkou Annou Kadeřávkovou (25).

„Rád bych novináře ve světle včerejších událostí informoval o faktu, že s Anetou už skoro dva měsíce netvoříme pár. Děkuji za pochopení a prosím o respektování soukromí. Primárně jejího,“ napsal syn Veroniky Žilkové na Instagramu v neděli.

13. listopadu 2022 v 11:40, příspěvek archivován: 14. listopadu 2022 v 10:22

Navrátila vyfotili fotografové na večírku po udílení hudebních cen, jak se líbá s kolegyní Kadeřávkovou, která je známá například ze seriálu Ulice. Herečka a influencerka v minulosti chodila se slovenským raperem Jánem Strapcem, který si říká Strapo. Pak byl jejím partnerem i slovenský influencer Daniel Štrauch (25) alias GoGo, se kterým se rozešla letos.

Herec a režisér Vincent Navrátil a embryoložka Aneta Kňávová spolu chodili tři roky. Seznámili se díky sociálním sítím a sestěhovali se už po dvou měsících randění.

„Nejdřív za mnou Anet dojížděla z Olomouce, ale pak začal covid a zavřeli jí školu. Tak jsem jí řekl, že online může studovat i ode mě,“ řekl Navrátil letos v dubnu v rozhovoru pro Magazín DNES, kde také prozradil, za co podle něj jeho partnerka zaslouží obdiv.

„Že dokáže přijmout můj suchý a nekompromisní humor. A že jí nevadí, že žije s příležitostnou přehnaně emocionální uměleckou hysterkou, k čemuž jsem však, na moji obranu, geneticky šlechtěný. U nás je to obráceně, já jsem ten, co přijde k paní vědátorce a stěžuje si na málo pozornosti,“ prohlásil.