Sára Affašová a Martin Donutil

Sára Affašová a Martin Donutil | foto: Koláž iDNES.cz

Herečka z Ulice vyměnila tanečníka za kolegu. Chodí s Donutilovým synem

  • 19
Sára Affašová (26), která je známá mimo jiné ze seriálu Ulice, se fanouškům na sociálních sítích pochlubila novým vztahem. Jejím partnerem je herec Martin Donutil (29). Herečka předtím chodila s tanečníkem Michalem Necpálem (34).

Herečka a tanečník ze StarDance se rozešli před pár měsíci. Affašová, která má na Instagramu přes 35 tisíc sledujících, fanouškům odpověděla na otázku, jestli má přítele, fotkou s hereckým kolegou, s nímž hraje v Městských divadel pražských.

„Už nějakou dobu tvoříme pár s Martinem Donutilem,“ napsala Affašová k společné fotce s Donutilem a pejskem.

Sára Affašová je známá jako Jana ze seriálu Ulice, hrála v druhé sérii seriálu Rapl, objevila se ve filmu Teroristka, točila a fotila reklamy. Její otec pochází ze Sýrie, maminka je Češka. „V Damašku jsem byla dvakrát, naposledy ve čtyřech letech,“ řekla v roce 2019 v rozhovoru pro Magazín DNES.  

Martin Donutil, známý mimo jiné ze seriálů Znamení koně, Labyrint, Dáma a Král a Četníci z Luhačovic, předtím několik let chodil s Viktorií Zrzavou. Poznali se na soutěži Česká Miss, které tenkrát šéfovala Viktoriina teta Michaela Bakala Maláčová.