Herečka Petra Nesvačilová porodila svého prvního potomka

  • 11
Petra Nesvačilová (36) a její partner Tomáš se stali rodiči. S radostnou novinou se herečka a dokumentaristka v úterý odpoledne pochlubila svým sledujícím na sociálních sítích.

„Je tu! Jsme zdraví a šťastní,“ napsala Petra Nesvačilová na Instagramu k fotce z pražské porodnice, na které ukázala ručičku svého prvorozeného dítěte. Holčička dostala jméno Jasmína Rikka a po tatínkovi příjmení Vápeníková.

Herečce okamžitě poblahopřálo mnoho kolegů i přátel. „Gratuluju, nejvíc!,“ napsala například Daniela Písařovicová. Ve stejném duchu se nesly i komentáře od Hany Vagnerové, Leny Brauner, Veroniky Kašákové, Olgy Menzelové, Michaely Maurerové a dalších.

O porodu promluvila Petra Nesvačilová koncem září v Show Jana Krause. Nastávající maminka si přizvala doktorku, dulu i porodní asistentku a svého muže. „Říkala jsem si, že bude fajn, když mi budou všichni fandit a budou říkat, že jsem skvělá. Já si tak nějak naivně představuju, že to bude takový večírek. Jsem taková společenská, mám ráda oslavy, rodinné srazy, oslavu svých narozenin,“ popsala tehdy svoji ideální představu, jak by měl její první porod vypadat.