Ester Janečková

Ester Janečková | foto: KORZO

Ester Janečková přivedla na svět po dvou synech dceru Sáru

  • 29
Moderátorka Pošty pro tebe Ester Janečková se v neděli ráno stala trojnásobnou maminkou. V porodnici v pražském Podolí přivedla na svět dceru Sáru. Porod probíhal bez komplikací.

Malá Sára přišla na svět deset minut před osmou hodinou ranní, měří 52 cm váží 3,5 kg.

Maminka i holčička jsou v pořádku. "Porod proběhl naprosto přirozeně a úžasně, a to hlavně díky skvělé porodní asistence Bětce Samkové, která mě na porod připravovala celé těhotenství, a taky díky doktorce Daniele Kalivodové, ke které jsem měla velikou důvěru," uvedla Janečková.

U porodu byl přítomen i moderátorčin manžel Zdeněk. "Byl mi velkou oporou," dodala šťastná maminka, jejíž muž zůstává v porodnici i nadále.

Ester Janečková s manželem Zdeňkem

Dcera Sára je pro moderátorku oblíbeného pořadu České televize třetím dítětem. S  manželem Zdeňkem Janečkem vychovávají dva syny, čtrnáctiletého Kryštofa a jedenáctiletého Cyrila.

Osmatřicetiletá Ester Janečková je dcerou bývalé mluvčí Charty 77 Marie Rút Křížkové a divadelníka Oty Ornesta. Vystudovala zdravotnickou školu, později úspěšně složila zkoušky na DAMU obor režie, aby posléze přestoupila na herectví.