Bar Refaeli neuhlídala plavky na dovolené v Porto Cervo

Bar Refaeli neuhlídala plavky na dovolené v Porto Cervo | foto: Profimedia.cz

Modelka Bar Refaeli neuhlídala plavky a ukázala bradavku

  • 56
Bývalá přítelkyně Leonarda DiCapria Bar Refaeli je profesionálka na předvádění spodního prádla. Ale přestože si na dovolené neustále kontrolovala horní díl plavek, "podařilo" se jí odhalit své přednosti.

Šestadvacetiletá modelka je na předvádění svého těla v plavkách zvyklá. Když se však opaluje na dovolené s novým přítelem Davidem Fisherem, asi by nechtěla ukazovat víc, než je nezbytné. Hned jak přišla na své "odhalení", napravila si plavky a klidně se opalovala dál.

Bar Refaeli

Izraelská modelka nedávno prozradila, jak se udržuje ve formě. Za všechno může zdravý životní styl. "Je to velmi důležité. Aby jste vypadali atraktivně a sexy, musí to vyzařovat i zevnitř," řekla pro magazín Vogue.

Bar Refaeli v Cannes
Móda na festivalu v Cannes: Roberto Cavalli oblékl také supermodelku Bar...
Izraelská modelka Bar Refaeli na aukci Film proti AIDS nadace amfAR v Římě (26....

Bar Refaeli

"Takže pokud budete jíst zdravě, pracovat na sobě, udržovat se ve formě, budete mít smysl pro humor a budete brát věci s nadhledem - je to velká součást toho, jak se prezentujete."

Bar Refaeli a David Fisher v Saint Tropez

Leonardo DiCaprio a Blake Lively na jachtě Stevena Spielberga v Cannes

Vypadá to tak, že modelka na květnový rozchod s DiCapriem už zapomněla. S přítelem byli minulý týden na nákupech v Saint Tropez a teď si užívali v slunné Itálii. Leonardo se zatím věnuje své nové přítelkyni, herečce Blake Lively, s níž se vydal na ostrov Santa Barbara.