Jsem vztahový terapeut amatér, ale sama sobě neporadím, říká Maurerová

  • 3
Michaela Maurerová (42) se u Jana Krause v jeho talkshow rozpovídala o svém soukromí. Bydlí na Vinohradech, má tři děti, třináctiletá dvojčata Magdalenu a Josefa a tříletou Emmu. Prozradila také, jak to má v partnerských vztazích.

„Jsem takový vztahový terapeut amatér a taky typická kovářova kobyla, protože dokážu být v těchto věcech hrozná chytroprdka vůči ostatním, co se se mnou radí o těchto věcech, ale sama nevím,“ prohlásila Michaela Maurerová.

Mladší dceru má s nynějším partnerem a otcem dvojčat je její exmanžel Milan Kožíšek. Herečka a podnikatel se vzali v roce 2012 a rozvedli o tři roky později. „Zpětně si říkám, že jsem byla mladá a nezkušená. Často se stává, že se lidi vezmou a nedopadne to. A proto si teď říkám, že se nebudu brát vůbec. I když udělat si mejdan a pozvat lidi je fajn věc,“ řekla. 

A co velmi společenské Michaele Maurerové chybělo během loňského lockdownu nejvíc? „Chyběl mi vzduch a prostor, protože žijeme v malém bytě na docela malém prostoru, a když byl totální lockdown, byli jsme nuceni obývat ten společný prostor v pěti lidech. Neměli jsme chalupu, neměli jsme možnost někam odjet a vyvětrat se,“ zavzpomínala.

„Když na sebe pořád narážíte v tom malém bytě a nemůžete se zavřít ani na záchodě, je to problematické a náročné,“ popsala frustrovaně období, ve kterém natočila i vtipné „edukativní“ video, kde učila děti zlomky se sklenicí vína. 

Herečka také prozradila, že ráda šije. Do Show Jana Krause si sama ušila sukni a svým tanečním příchodem zkoušela, jestli vydrží. „Já jsem tím úplně upřímně zkoušela, jak moc ta sukně drží a jak je mnou ušitá, jestli má spadnout, ať spadne hned,“ řekla s tím, že šití bere jako určitou formu terapie. „Chlapi mají rádi zvuk stadionu a fotbalu, někdo chodí na techno a ten monotónní zvuk mu dělá dobře, mně dělá dobře zvuk šicího stroje.“

19. října 2017