Michal a Andrea Nesvadbovi | foto: Marek Navrátil

Magické osmičky zlomily i Nesvadbu: podruhé se oženil

  • 18
Herec a mim Michal Nesvadba se podruhé oženil. Jeho druhou životní láskou se stala přítelkyně Andrea, s níž žije již několik let. Svatbě přihlížel i bývalý partner Nesvadbovy exmanželky Martin Vačkář.

Své "ANO" si snoubenci řekli v pražském kostele Sacre Coeur, jenž romantickou atmosféru církevního obřadu dokonale dokreslil. "Jsme šťastní," plakali dojetím novomanželé pár minut po samotném obřadu, který si načasovali v magický den 8.8. 2008. - Podívejte se, jak Česko zasáhla svatební horečka

ženich Michal Nesvadba nasazuje nevěstě Andree prstýnek
ženich Michal Nesvadba nasazuje nevěstě Andree prstýnek

Slavnostního obřadu se zúčastnila řada známých osobností jako například herec Václav Upír Krejčí, šéf fotbalové Amfory Petr Salava, herec Jan Tříska či japonolog Martin Vačkář, jinak také býval partner Nesvadbovy exmanželky Světlany Nálepkové.

Nesvadbova dcera Pepína
Nesvadbova dcera Pepína

Současnou manželku Andreu požádal "Michal z Kouzelné školky" o ruku před několika týdny. "Zasnoubili jsme se v New Orleansu, ale prstýnky jsme měli už dřív, dovezli jsme si je z Tokia," prozradil mim a herec v jedné osobě, který svou dnes už druhou ženu poznal před pěti na jednom ze svých vystoupení, kam zavítala i se svou dcerou.

Michal a Andrea Nesvadbovi se svými dětmi

Novomanželé dostali od hostů spoustu darů, mimo jiné šperky, luxusní šampaňské značky Ferrari či dětské počítadlo, které k Nesvadbovi neodmyslně patří díky jeho profesi. 

novomanželské foto 
Jedna z prvních novomanželských fotografií

Svatba se neobešla ani bez velké party, která proběhla v místě Nesvadbova bydliště v pražských Průhonicích. Svatební cestu pak mají novopečení manželé naplánovanou na neděli, kdy odletí na romantické líbánky do Benátek.