Liza Minnelliová se bude vdávat

Hollywoodská herečka a zpěvačka Liza Minnelliová se bude koncem března vdávat a očekává se, že půjde o největší svatbu tohotu roku, která svou velkolepostí předčí i nedávnou svatbu herečky Joan Collinsové. Manželem oskarové herečky se stane filmový produkční David Guest.

O tom, že půjde skutečně o velkolepou svatbu svědčí i to, že Liza bude mít čtrnáct družiček - mimo jiné i Elizabeth Taylorovou nebo Miu Farrowovou. Neméně slavní budou i Davidovi svatební mládenci - jedním znich bude dokonce Michael Jackson. O hudbu na recepci po svatbě se postará Whitnwy Huston, Tony Bennet a Doobie Brothers.

Svatební šaty navrhl Bob Mackie, dvorní návrhář zpěvačky Cher. Družičky budou oblečeny v černé. Liza Minnelli se rozhodla prodat práva na svatení fotografie jednomu z bulvárních plátků. Náklady na svatbu se pohybují v milionech dolarů, takže Lize se teď bude určitě hodit každá koruna.

Liza Minnelliová získala Oskara za roli ve filmu Kabaret v roce 1972. Svou uměleckou dráhu začala jako tříletá v jedné muzikálové komedii, ve které byla hvězdou její matka Judy Garlandová.