Liz Hurleyová čeká druhé dítě

Sourozence svému synovi Damianovi se podle britských novin The News of the World rozhodla pořídit britská modelka a herečka Liz Hurleyová. Jeho otcem je multimilionář Arun Nayar a dítě se má narodit v únoru. Zda to bude chlapeček nebo holčička, se zatím neví.

"Chce to zatím držet pod pokličkou, proto to řekla pouze rodině a blízkým přátelům," prozradil zdroj blízký Liz listu News of the World.

"Po ránu jí bývá trošku špatně, ale není to tak zlé. A už tři měsíce se nedotkla ani
kapky alkoholu."

Devětatřicetiletá Liz začala chodit s o rok mladším indickým multimilionářem a majitelem velké softwarové firmy Arunem Nayarem před rokem a půl, po rozchodu s Damianovým otcem Stevem Bingem.

Bing, hollywoodský producent a překvapivě rovněž multimilionář ale otcovství Damiana zprvu popíral a musely jej potvrdit až testy DNA. "Na rozdíl od Binga je Arun z vyhlídky potomka nadšený," tvrdí přátelé Liz.

Hurleyová, která před čtyřmi lety ukončila třináctiletou známost s britským hercem Hughem Grantem, si zahrála například ve filmu Smlouva s ďáblem či ve ztřeštěných komediích o špionovi Austinu Powersovi. Řadu let byla hlavní modelkou kosmetické firmy Estée Lauder.

Liz Hurleyová ve slavných "špendlíkových šatech."

Liz Hurleyová a Hugh Grant

Liz Hurleyová a Pamela Andersonová

Liz Hurleyová

Liz Hurleyová a otec jejího dítěte Steve Bing.

Elizabeth Hurleyová a její přítel Aroun Nayar

,