Kateřina Kristelová - 12 týdnů po porodu | foto: Filip Matušinský

Kapitola sexy fotek v prádle je za mnou, říká matka Kristelová

  • 52
Moderátorka Kateřina Kristelová je dvanáct týdnů po porodu dcery Claudie opět v nejlepší formě. Pomalu se vrací do práce, připravuje dceřiny první Vánoce a definitivně uzavírá kapitolu sexy fotek v prádle. "K radosti mého manžela je to už za mnou," říká se smíchem Kristelová.

Letošní rok byl pro Kateřinu Kristelovou zlomový snad ve všech směrech. V lednu otěhotněla, v dubnu si vzala hokejistu Martina Tůmu a v září už se stala maminkou.

Díky svému manželovi, který působí v hokejových Českých Budějovicích, má navíc zázemí nejen v Praze, ale také na Hluboké. Po pracovní stránce si to nemůže vynachválit.

Svatba Kateřiny Kristelové a Martina Tůmy

Svatba Kateřiny Kristelové a Martina Tůmy

"Mám celkem dost nabídek v jižních Čechách, kde jsem pod křídly jedné agentury, a to, že žijeme na Hluboké se hodně rozkřiklo. Aby ale nedošlo k omylu, žijeme stále v Praze, k žádnému definitivnímu přesunu nedošlo, dům na Hluboké je především denní útočiště manžela. Já s Claudií kočuju," objasňuje moderátorka.

Co věští osud?

Že metropoli zůstává věrná, dokázala i na předvánočním setkání příznivců Věštírny Květy Fialové, kam vyrazila i s dcerou. A jelikož nyní prožívá harmonii ve všech směrech, ptát se přítomných kartářek, co bude, by bylo nejspíš zbytečné.

Kateřina Kristelová s dcerou Claudií a Tereza Vojtková se sestrou

Kateřina Kristelová s dcerou Claudií a Tereza Vojtková se sestrou

"Do práce se stejně snažím zapojovat pozvolna, Claudia je ještě malinká a já si ji hodlám užít. Přeci jenom mám ještě nárok na regulérní mateřskou dovolenou," vysvětluje Kristelová, jež na TV Public moderuje pořad Babyclub.

Kromě Kristelové do víru esoteriky zavítaly i další známé tváře jako Adriana Sobotová, Roman Vojtek s rodinou, Světlana Nálepková či Iveta Bartošová, jíž jediný muž mezi kartářkami - šaman Pavel Švarc - předpověděl růžovou budoucnost.

Světlana Nálepková u výkladu

Světlana Nálepková u výkladu

Iveta Bartošová

Iveta Bartošová

"Nemá se o tom moc mluvit, ale jednou větou můžu říct, že by mělo být rozhodně lépe. Jednoho dne přijde i láska," svěřila opatrně Iveta Bartošová.