Jiří Menzel se zachoval jako gentleman a hájí čest své ženy. | foto: Michaela Feuereislová, iDNES.cz

Jiří Menzel brání čest své ženy Olgy. O její nevěře nechce ani slyšet

  • 17
Režisér Jiří Menzel zřejmě neprožívá zrovna nejšťastnější období svého života. Deníku Blesk se totiž podařilo načapat jeho těhotnou manželku Olgu v momentě, kdy se vedla za ruku s režisérem Jaroslavem Brabcem. Poté se objevily spekulace na téma, kdo je vlastně otcem nenarozeného dítěte.

Menzel označil kompromitující fotografie za fotomontáž a zachoval se tak jako opravdový gentleman, který bude hájit pověst své manželky stůj co stůj.

Jeho postoj k celé kauze si vysloužil obdiv Karla Gotta. "Reakce pana Menzela mě naladila na celý den. Povedlo se mu opravdu skvělé gentlemanské gesto. Jak celou věc řeší ve svém nitru, nevím. Že ty snímky ale považuje za fotomontáž a jeho prohlášení, že čest své ženy bude bránit za každou cenu, za to má moji velkou úctu a poklonu. To je bravurní nadhled," citoval zpěvákova slova Blesk.

MFFKV - party RWE - Jiří Menzel s manželkou
Manželé Menzelovi prožívají těžké období.

Další reakce kolegů ze showbyznysu už byly o něco razantnější. Například manželka herce Radka Brzobohatého Hana Gregorová má Menzelové za zlé její chování, jelikož tak pošpinila jméno světově uznávaného režiséra.

Reakce samotných aktérů celé situace se nám nepodařilo získat, ani jeden z nich nezvedá telefon.